2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836094 بازدید | 290067 پست
گزارش#    سلام صبحونه نشد بخورم 😑دوعدد شیرینی و ی فنجون چای م:کمپوت اناناس:نصف لیوان&nb ...

منم یک ساعت باغچه رو بیل و کلنگ زدم 

مجاز ۱۲۰۰ 

گزارش#  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#    سلام صبحونه نشد بخورم 😑دوعدد شیرینی و ی فنجون چای م:کمپوت اناناس:نصف لیوان&nb ...

سلام گلم خوبی خسته نباشی تا جایی که میتونی کمتر نون بخور زیبا میگفت روزی بیشتر از ۴ کف نشه یا همون ۴۰ گرم ۶ تا کف به نظرم زیاده بر اساس تجربم میگم اما هر جور که صلاح میدونی تو بدنتو بهتر از من میشناسی    من شده تو روز اصلا نون نمخوردم اون غذاهایی که  میشد  با کاهو لقمه میگرفتم بگذریم حالا امروز از صبح در گیر خونم بخدا خیلی خستم میخواستم گزارشمو بدم اما منتظر 

شوهرمم ببینم چی میاره از مغازه بخوریم چون من سرمگرم  بود شام نذاشتم احتمال تخم مرغ ابپز بخورم یا ساندویچ قارچ تا الان ۶۰۰ تا خوردم ورزشم وقت نشد امروز اما فعالیتم زیاد بود حالا شام خوردم گزارش جز به جز گزارش میدم ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
منم یک ساعت باغچه رو بیل و کلنگ زدم  مجاز ۱۲۰۰  گزارش# ...

🙄🙄🙄🙄🙄🙄 خداییییی دمت گرم این همه چیز خوردی شده ۱۱۶۰ تااااااااا من دوتا چیز میخورم کالریم پر میشه 😑

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @مامان_الیساهستم     @پسته__خانم     ...

نوش جونت.

من دیروز رو با 1132  بستم. مجازم 1160  هستش. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@هستی،بانو     صبحونه قهوه و نون و پنیر و گردو خوردم میانوعده چای و خرما و صد گرم پودین ...

خوبه عزیزم ولی برنامت فیبر نداره عزیزم ،فیبر مانع یبوست ،باعث خواب راحت ،پوست و مو شاداب و ....میشه 

سالاد ومنبع های فیبری رو به برنامت اضافه کن😊😊😊😊

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

مغزم درد میکنه

نازگل نخوابیده 

1ساعته یا داره جیغ میزنه یا گریه میکنه یا نق میزنه

گزارش#

@kiarash_mami

کالری مجاز: 1368

کالری مصرفی: 1368

صبحانه: 2کف دست و نیم نون بربری+ 1 ق م خامه شکلاتی+ 1.5 قوطی کبریت پنیر خامه ای

میان وعده: 1لیوان شیرافزا

ناهار:8 ق غ پلو+ 5ق غ قیمه سیب زمینی

ورزش: 11 دقیقه رقص+ 30 تا پروانه+ 10 دقیقه حرکات ران و شکم

میان وعده: 5عدد بیسکوییت پتی بور

شام: 20 ق غ سوپ جو

اخرین وعده: 1لیوان شیر (که تو کالریم حساب نمیشه) 

چون میوه نبود تو خونه واسه همین وعده های اصلیم سنگین تره

آب هم فکر کنم 5 لیوانی خوردم

رقیب های خوشگل مانکن من زود گزارش بدین ببینم چه کردیینننن گزارش# صبحانه 2لیوان چای 1خرما 10گرم پ ...

بگم ؟؟ 

مجازمو مصرف کردم خدایی انگار تریلی از روم رد شده هی شیطون گول میزنه الانم مادر شوهر هی داره صدا میکنه بیا شاااااااام  

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...