2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست

سلام خانما ببخشید اخرش ما نفهمیدیم فرمول کالری چجوریه،وزن رو ضربدر ۲۰ میکنیم منهای صد یا دویست؟

گروه نارنجی، به تلاشت افتخار کن چون اگه کار آسانی بود همه انجامش میدادن  وزن فعلی:۷۲☆وزن هدف:۶۰☆تاریخ شروع رژیم:۹۹/۱/۱۷
ننه اونا برا جنسیته😑😑😑فعلا ببین اصلا هست یا نه تا برسه ب جنسش😂😂😂

😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانما ببخشید اخرش ما نفهمیدیم فرمول کالری چجوریه،وزن رو ضربدر ۲۰ میکنیم منهای صد یا دویست؟

اگه ميخواي شنبه و سه شنبه فست بگيري منهاي ١٠٠

اگه نميخواي كلا فست بگيري منهاي ٢٠٠

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ورزش روز فرمدهی باتسن 😊💪 یه دونه هم موز خوردم @سمیه1396   @پسرز ...

باریکلااا  به اراده ی طلاییی ات👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خانمای بااراده😘😘 @سمیه1396   سلام عزیزم طبق عادت تگ کردم😀😀 گزارش# ص:نان سنگک۳۲ ...

سلام گلم

افرین رژیمی نمونه😃💪💪💪💪

ن عزیزم عالیه👏👏👏فقط حتما کالریتو پر کن میتونی روغن زیتون بخور گردو بخوری و لواشک و برگه زردالو ا ...

مرسی دوستم  

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

سلام دوستان گلم..شبتون بخیر...منم میتونم بیام تو جمع تون😔دلم میخواد انگیزه بگیرم این بار دیگه رژیم رو رها نکنم...میشه کمکم کنید از کجا شروع کنم...

وزن۱۱۰

قد ۱۷۴

سن ۲۲

کمکم میکنید😔😟

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏

گزارش#  

صبحانه:چای و خرما نان و پنیر

میان وعده:سیب

ناهار:قورمه سبزی و ۵قاشق برنج

عصرانه:قهوه و شکلات 

شام:نان و هندوانه

ورزش:یک ساعت پیاده روی

کالری ۱۱۰۰

فقط یه چیزی.....من خوابم بهم ریخته کلا تا نصفه شب بیدارم خوابم نمیبره

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  

گزارش#  

صبحانه،نان لواش سبوسدار 12 گرم  و پنیر زیره 

میانوعده ،خرما یک عدد

نهار،املت و سیب زمینی پخته و یک کف دست نون لواش 

عصرانه ،بیسکویت ساقه طلایی و کمی کرانچی و یک ق م مربا آلبالو 

شام مهمونی بودم مجبوری خوردم ،خورش قیمه 4ق غ و پلو با روغن متوسط ده ق غ و یک پیاله ماست و خیار 

بعد شام دسر مثل پان بود بدون بیسکویت و خامه که 250حساب کردم 

مجاز 1140 ،مصرفی. 1300 

ورزش یک ساعت قدرتی همراه مربی باشگاه لایو  انجام میداد سوزیده 300 

فردا فستم رو با 500میگیرم در جبرا ن امروز و ورزش بیشتر 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
مائده طفلی اذیت میشه از این مسواک انگشتی هارو بزار فریز بمال رو لثه هاش همش تا اروم بگیره بچه😢میگذر ...

هررررررکاری بگی کردم

میدونم درد داره برای دندوناش 

واسه همین باهاش میسازم، بچم گناه داره ولی منم وقتی نتونم استراحت کنم نمیتونم بهش اونجوری که باید رسیدگی کنم

رژیم قبل بامداد یا بعد بامداد😁😁😁😁 منو ببخش شوخی کردم  یازده ماهه تثبیتم و ۲۲کیلو رو طی۵_۶ ...

آفرین هستی عزیز! 

هستی جان! ا همان روز اول شروع رژیمتون در این تاپیک(6 ماه  قبل)  ورزش هم شروع کردین؟؟؟؟؟

از همان ابتدا؟؟؟؟؟؟؟😊😊😊😊😊😊😊

سلام دوستان گلم..شبتون بخیر...منم میتونم بیام تو جمع تون😔دلم میخواد انگیزه بگیرم این بار دیگه رژیم ...

سلام عزیزم امضا استارتر بخون شروع کن 

کامل توضیح داده .برنامه کرفس هم دانلود کن برای کالری شماری

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
سلام دوستان گلم..شبتون بخیر...منم میتونم بیام تو جمع تون😔دلم میخواد انگیزه بگیرم این بار دیگه رژیم ...

سلام 

اینو بخون

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار