2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826557 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم خوبی اشکال نداره الان برو توضیحاتو بخون پروفایل و امضاتم عوض کن😘😘

باشه الان میخونم یه چند روز در گیر جوجه هام تب کردن استامینوفنم میدم قطع نمیشه خیلی استرس دارم

فقط خدا

سمیه۱۳۹۶#  

بامدادخمار#  

دو تا سوال دارم 

۱ من دیروز ۴۵۰ تا اضافه خوردم . چه طوری جبران کنم؟ 

۲ میتونیم مثلا هفته ی اول بعد از پرخوری  ۱۰ تا کمتر هفته ی دوم ۲۰ تا هفته ی سوم ۳۰ تا کمتر  ... ببندیم تا کالری اضافه جبران شه  یا بدن با این کار استپ میشه؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت😘😘😘😘 برات کادو گرفتم😆😆 بفرمایید👙🎁

كادووووبه چه مناسبت فرزندم..  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من حس میکنم وقتی اب میخوری شکمت بادمیکنه وبزرگترمیشه😂😂

😂😂😂حين و بعد غذا اب نخور

قبلش اب بخور و در طول روز

خودت به مرور زمان تاثيرش را حس ميكني..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام .من دیروز رفتم رو ترازو ۶۰۰ گرم کم کرده بودم 😅

امروزهم یه ساعت دویدن 

۲۰دقیقه شکم

۲۰دقیقه بازو

۲۰دقیقه ورزش سوزاندان چربی ران

۲۰دقیقه حلقه

مصرفی ۱۸۶

الان هیچ توانی ندارم حرکت کنم انگار که کوه کندم😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

کیا دیروز رفتن روترازو ووزن خوب کم کردن نمیدونم وزن کشی کدوم صفحه هستش که نگاه کنم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام .من دیروز رفتم رو ترازو ۶۰۰ گرم کم کرده بودم 😅 امروزهم یه ساعت دویدن  ۲۰دقیقه شکم ۲۰دق ...

تازه منم باخوندش خسته شدم😂😂😂

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
سمیه۱۳۹۶#   بامدادخمار#   دو تا سوال دارم  ۱ من دیروز ۴۵۰ تا اضافه خوردم . چه ط ...

چون فردا فستع، نميشه هم امروز كالاريت را كم ببندي كع جبران بشه.

فقط ورزشات را بيشتر كن... 

نه گلم، كالاريت را هميشه به همون اندازه مجازت بخور... اينجوري هي كم كني هر هفته ، بدنت به اين روند عادت ميكنع و بعدا كَكِش هم نميگزع..

بعد هر ٥ كيلو كاهش، ١٠٠ تا از كالاريت كم كن..

فستات را هم حسابي رعايت كن كه تو كاهش، تاثير زيادي داره..خودش مث يه شوك عمل ميكنه

تازه منم باخوندش خسته شدم😂😂😂

😂😂

وای ایروبیک چقدر انرژی میبره یه کلیپ یه ساعتی دیروز دان کردم ازیوتیوب یعنی تاشبش نای کار کردن نداشتم حذفش کردم 😂

وای ایروبیک چقدر انرژی میبره یه کلیپ یه ساعتی دیروز دان کردم ازیوتیوب یعنی تاشبش نای کار کردن نداشتم ...

ازکجابگوتامنم دان کنم.

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
ازکجابگوتامنم دان کنم.

یوتیوب