2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830055 بازدید | 290067 پست
منم بهم فشار اومد دعوام شد با کیارش زدم جا قاشقیمو شکوندم ممد ورش داشت برد با ماشین دور بزنه ینی دیو ...

چرااا آخه؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕

زیبا جای شوهرت بودم میزدمت چیکار داری با بچم😠😠

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالشه گل پسرت زیبا جون ؟؟؟

تیر ماه میشه ۳ ساله😞تقصیر اون نیس من وسواس تمیزی دارم همش بهش میگم نکن همش جمع میکنم خسته میشم بهم فشار میاد

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
چرااا آخه؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕 زیبا جای شوهرت بودم میزدمت چیکار داری با بچم😠😠

میخاستم خرخره شوهرمم بجوام تازه🤕😞جیک نمیزدن جفتشون فقط گفت جون من نزنیشا منم دویدم تو اتاق درو بستم جیغ زدم سبک شدم😐😩

فک درد میگیره انقد بههههش میگم نکن نکن میریزه کثیف شد ریختی بخدا حالا بدن دردم ب کنار

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
تیر ماه میشه ۳ ساله😞تقصیر اون نیس من وسواس تمیزی دارم همش بهش میگم نکن همش جمع میکنم خسته میشم بهم ...

عزیز دلم اخییی کوچولو هس هنوووز 😍😍😘😘😘

ای بابا زیاد ب خودت سخت نگییرررر

من الان اگه خونمو ببینییی افتضاح پسرم همه چیرو میریزع بهم اوایل خ اذیت میشدم اما حالا دیگه میگم بذار بریزه😆 تو خونه هم تنهااسسس عشقششش ریختن وسایلع کف حال..🙄🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
فَقَد اِصفهانیا میتونند دُرُست بوخونَند اَلِکی زور نَزِن   😉😉😝😝😝😝😉😉😋😋 روباه و زا ...

🤣🤣🤣🤣منم که اصفهانیم سختم بود خوندنش😅

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیز دلم اخییی کوچولو هس هنوووز 😍😍😘😘😘 ای بابا زیاد ب خودت سخت نگییرررر من الان اگه خونمو ببین ...

اره کوچیکه😞🤕

اصلا دست خودم نیس تمنا جون😣صبا ک از خاب بیدار میشم جارو میکنم گردگیری میکنم بعد ناهارم همین بعد شامم همین شوهرم میگه خب چ کاریه بزار حداقل شبی ی دفعه بکن کاراتو

حالا این کنار شام ناهار ظرف شستن گاز پاک کردن تی کشیدن دشوری بردن خود کیارش😞خیلی خسته میشم دیگه توانی برام نمیمونه دم ب دقه ام اسباب بازی هاشو جمع میکنم قشنگ دیگه میمیرم

گزارش# @sepiiiiiideh    @مامانجوجوبودم  

صبحانه👈🏻موز

میان عده👈🏻پرتقال

ناهار👈🏻۸ق پلو بدون روغن+۴ق قیمه

میان وعده👈🏻کیک شکلاتی

شام 👈🏻۳۰گرم نون +۵۰گرم نیمرو +کاهو

۱۰۰۰

ورزش👈🏻نیم ساعت حلقه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش

سلام .ص.کلوچه

م و .پرتقال و شکلات تلخ

ن کشک بادمجان

م و .پرتقال پسته بادام درختی وخرما و شکلات تلخ

ش. سالاد کاهو و سینه مرغ 

م و. آب هویج 

کالری مجاز 1160

مصرفی 1080.ورزش یک ساعت پیاده روی .حرکت پهلو 100.دراز نشست 100.چالش سی روزه

چاقی ندارید؟

عزیزم وزنت رو ضربدر 40 بکن و به همون اندازه کالری مصرف کن. 

ماکارونی و سیب زمینی و مغزها و شیره انگور و اینارو زیاد بخور.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش

ص: لواش نصف،پنیر،شکر۴ق مرباخوری
م و:قند،پفیلا
ن:برنج۷ق،قورمه۲ق،دوغ نصف لیوان
و ع:شیرموز،نصف سیب و پرتقال و موز.قند،بیسکویت
شام:کوفته برنجی نصف،لواش۱/۳،ماست۲ق
مجاز۱۷۰۰مصرفی ۱۴۷۱
اب۶لیوان فعلا
ورزش نیم س پیاده روی خیلی آروم نتونستم ورزش کنم شکم درد دارم.

@mamanali95  

@nazijun  

يه چيزي بگم من ٣٠٠ تا اضافه انتحاري زدم 

فردا كه فسته پس فردا ٣٠٠ كمتر ميخورم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

چالش زیبایی#  

بچه ها من الان جوش شیرین و اب قاطی کردم مثل خمیر شد. زدم ب صورتم. دو سه دققه گذاشتمش. شستمش. موستم انقد صاف شده و نررررم. عالی شده.

بعدشم ی قالب یخ مالیدم ب صورتم. امتحان کنین. خوبه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@mamanali95     @nazijun     يه چيزي بگم من ٣٠٠ تا اضافه انتحاري زدم  ...

فردا با فست جبران میشه عزیزم.

فست رو اگه تونستی با 500 ببند