2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836057 بازدید | 290067 پست
فدایت بشم دوست خوبم ،خیلی لطف میکنی خدا اجرت بده    

ممنونم عزیزم. موفق باشی و تنت سالم❤

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزای دلم امشبم با ۹۵۰ بستم

سلام. نوش جونت.

چرا انقد کم میبندی کالریتو. استپ میشی وسطای رژیمت ها.

ب اندازه وزنت بخور

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من که 50 هستم از این 52 هست خیلی چاق ترم چرا😅😐

چون ورزش کرده هر چقدر ورزش کنید سایزتون کمتر از وزن نشون میده 

قدشم بلندتره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چون ورزش کرده هر چقدر ورزش کنید سایزتون کمتر از وزن نشون میده  قدشم بلندتره

سلام الهه جون خوبی؟؟ تنبلترین شاگردت باز اومد🙈🙈🙈من ک به هدفم نرسیدم متاسفانه جرات هم ندارم برم رو وزنه...از قبل عید تا امروز ی جای باصفا باخونواده خودمونو قرنطینه کردیم هم ب دور از استرس و هیاهو و رفت و امد بودیم هم توی یه فضای سبز و خرم کلی از کنار هم بودن لذت بردیم اما تنها عیبش این بود ک من باز رژیممو شکستم خلاصه من باز شکست خوردم ....الان شماها برنامتون چیه تاپیک چ چوری پیش میره؟؟چالش تموم شد و من حذف شدم یا باز میشه توی تاپیک باشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اینم ورزش روز فرمدهی باستن

عزیزم این برنامه اسمش چیه

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
گزارش#   ص:چای+خرما+نان+نیمرو  ن:گوشت کوبیده+نان میانوعده:سیب+پرتقال+چای+خرما+کیک‌شکلا ...

بالاخره امروز استارتو زددددم🙈🙈🙈

گزارش#  

صبحانه:٢٩ گرم فتير(فطير)مامان پز+٤ گرم كره

ناهار:١٤ گرم لواش+سوپ ورميشل

عصرونه:پرتقال+يدونه شيريني برنجي

شام:دو ملاقه سوپ+يه ساندويچ كوچيك فلافل

بعده شام موقع نقي:يدونه پرتقال يدونه خيار يه ليوان چاي

كالري مصرفي:١٣٧٥

كالري مجاز:١٣٨٠

راستي ١٣٨٠ با فست ٥٠٠ ميشه كه انشاءالله من با ٧٠٠ بتونم ببندم فردا

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام الهه جون خوبی؟؟ تنبلترین شاگردت باز اومد🙈🙈🙈من ک به هدفم نرسیدم متاسفانه جرات هم ندارم برم رو ...

سلام عزیزم من همش به یادتم میگم پری رفته تو دیگ فقط خداکنه زود به خودش بیاد 😑🔫 

دختر دنبال بهونه ایا جای خوب و غذای خوب و این حرفا تا وقتی اینجوری فکر کنی حتی اگه لاغر هم بشی باز چاق میشی کم کم سبک زندگیتو عوض کن که هر جا و تو هر شرایطی بودی بتونی رعایت کنی و اندامت تو اولویت باشه و لذت بردن از زندگی برات مساوی با غذا خوردن نباشه 

تو که متحول شده بودی 😭 

اره چالش که تموم شد الان همه میتونن عضو بشن و گروه بندی و سرگروه هم نداریم فعلا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چون ورزش کرده هر چقدر ورزش کنید سایزتون کمتر از وزن نشون میده  قدشم بلندتره

سلام الهه جونم خوبي

يه سوال من ترازو ندارم فعلا تو اين قرنطينه بيرون نميرم ميترسم مگر اينكه واسه خريد بريم اشكال نداره دقيق تو روز يكشتبه وزن نكنم؟ولي يك شنبه بدم اماره وزنمو؟يا اصلا ندم 

چون بايد برم داروخونه ميترسم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام الهه جونم خوبي يه سوال من ترازو ندارم فعلا تو اين قرنطينه بيرون نميرم ميترسم مگر اينكه واسه خر ...

سلام عزیزم قربونت 

نه فعلا نرو داروخانه  وزنتو وقتی نمیدونی چی بگی ؟ سایزتو فعلا ملاک قرار بده 

سلام عزیزم قربونت  نه فعلا نرو داروخانه  وزنتو وقتی نمیدونی چی بگی ؟ سایزتو فعلا ملاک قرا ...

مرسي عشقم

انقدر رعايت نكردم مترو گذاشتم جلو اينه هر روز سايز ميگيرم ببينم اضافه شدم يا نه😂😂😂

اگه کامل رعایت کردی و کم نشدی رژیم شوک بگیر و کامل رعایت کن ورزشت رو هم اول قدرتی کار کن بعد هوازی و ...

سلام عزيزم خوبي چ عجب تشريف فرما شدي بانوووو😍

ميگم چ فرقي ميكنه اول قدرتي بعد هوازي 

من صبح ها حلقه ميرم عصرها قدرتي🤔

مرسي عشقم انقدر رعايت نكردم مترو گذاشتم جلو اينه هر روز سايز ميگيرم ببينم اضافه شدم يا نه😂😂😂

خسته نباشی 😑🔫

سایز هر روز که مشخص نمیشه حداقل دوهفته یکبار اندازه بزن 

خسته نباشی 😑🔫 سایز هر روز که مشخص نمیشه حداقل دوهفته یکبار اندازه بزن 

انقدر توهم ميزنم ميترسم ٢٢ كيلو زحمتم به باد بره

از امروز استارتو زدم باز💃🏻💃🏻💃🏻