2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829295 بازدید | 290067 پست
ممنونم گلم چشت خوش باشه خانومی💋💋💋💋💋،ایشالا ک دوستای خوبی کنار هم باشیم و ب هدفمون برسیم

سلاممم من امروز خیلی موفق نبودم چون مریض بودم ولی بدم نبودم 

گزازش# صبحانه پنیر چای نبات لواش میان وعده نخوردم نهار جوشونده رازیانه نعنا پونه همراه نبات میان وعده عصر لوبیا چیتی لواش شام بازم دمنوش همراه نبات وکاچی کالری شد 700کالری مجازم 1400 ورزش هیچی از صبح زیر پتو هستم ایشالله فردا حالم خوب باشه انجام بدم تو چه کردی رقیب جان

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چند تا بازی داریم منچ و دوز و نقطه بازی و راز جنگل و تخته نرد و یه چیز دیگه که نمیگم اینجا  ...

همش حوصله سر بر بود فقط اونی که نگفتی حتما جذابه همونو بگو انجام بدیم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

راستی یه چیزی بگم از تجربه ی خودم  حالا اینو میگم نرید تو دیگ بخور بخور کنیدا🔫

من قبل عید وزنم ۵۶ بود بعد تو چند روز اول عید تا ششم شوهرم چون خونه بود و تولد دخترمم بود ما به قصد کُشت فقط خوردیم چون تا چهار پنج صبح هم بیدار بودیم دیگه گاو درونمونم بیداربود با ما 

بعد من پنج روز پیش خودمو وزن کردم در نهایت شرمندگی شده بودم59 😅 

دیگه به خودم اومدم و شروع کردم کالری شماری و ورزش و دیروزم فست بودم امروز وزن کردم شدم ۵۵💃🏻💃🏻 میخوام بگم وزنی که تو دوسه روز و یکی دو هفته اضافه میکنید خیلی راحت میتونید با یکهفته تلاش کمش کنید اگه با چند روز پرخوری وزن اضافه کردید سریع رژیم بگیرید و جبران کنید 

وقتی که زیاده روی میکنید بعدش نا امید نشید بگید دیگه اب از سرم گذشته و بشینم  بخورم حالا بعدا دوباره رژیم میگیرم نه  هر وقتی که دوسه روز زیاده روی کردید یا دوسه کیلو اضافه شدید تا دیر نشده سریع رژیم و ورزش رو شروع کنید

ولی به امید اینکه زود کم میشید نرید پرخوری کنیدا این قضیه سالی دوسه بار روتون جواب میده زیاد بشه متابولیسمتون به چوخ میره

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
همش حوصله سر بر بود فقط اونی که نگفتی حتما جذابه همونو بگو انجام بدیم

😂😂 🃏🃏 نه اونم مثل همیناس دیگه 🥴

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ورزشهای تی ار ایکس و ... رو‌باشگاه میرفتم  الان که نمیتونم برم باشگاه با اینستا و شبکه جم ...

الهه جون منم با جم فیت ورزش میکنم برنامه تمرینات روزانه رو چند کالری حساب کنم؟

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
نه روی خطش نیست ولی همون دور و وره😂 درد ندارم😐 سر شدیم خواهر😂😂😂

خب پس بزن😑

نازک‌نارنجی نباش 🙄🤪

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم حلقه موثره واقعا؟من روزی نیم ساعت میرم حلقه.

خیلی عالیه👌🏻

در کنارش قدرتی هم باید حتما

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
چی بگم مهدیه جون بگی اشتباه میگیرید باز یچیزی میگن  حالا خدا کنه با اون فرمول فست هم نگیرن 🤐& ...

😅😅😅خودش فسته🤪

نه دیگه نیازی نیست ۵۰۰ باشی ۲۰۰ تا از کالری روز معمولیت کم کن  فقط حتما باید روز قبل وزن کشی ف ...

الهه جون  یه سوال،حالا ک باید درصد چربی بیاد پایین بعد فرمدهی کار بشه،با چربی مثلا کمی بیشتر فرمدهی کنیم چی میشه،؟منظورم اینه که اینجوری بدن فرم نمیگیره؟

گزارش#  

ص:نان+خامه+چای+خرما

ن:فلافل+کاهو+خیارشور+گوجه

میانوعده:چای+خرما+شیرینی+سیب+کیک خانگی(واسه تولد پسری پختم)

ش:ران مرغ+پلو(شام تولد پسرمه )مجبورم خخخ

مصرفی:۱۴۰۰

آب ۸لیوان

چالش حذف قند مصنوعی ب فنا رفت

ورزش:حلقه

@ati_hami  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
من ۶۱ با توجه به فرمول ۱۰۲۰وفست ۷۰۰

یعنی700میخوری هرروز؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏