2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836030 بازدید | 290067 پست

لیست گروه رژیم پروتیین 🥩🍗🥚🍖

نام.                       وزن شروع.                وزن پایان 

۱.آسنات ۹۹.                 ۵۶/۱۰۰.                     🔒

۲مهدیه۲۴.                ۶۱/۳۵۰.                      🔒

۳زندگانی ۲.                    ۸۴.                       🔒

۴ Bibimahi.د.          ۶۱/۷۰۰                       🔒        

بچه ها وزن شروع پروتیین رو بگید بهم همین پست رو‌ریپلای کنید و وزنتون رو بگید 🔴🔴🔴🔴

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
لیست گروه رژیم پروتیین 🥩🍗🥚🍖    نام.             &nbs ...

سلام عزیز دلم خوبی😍😍😍😍

دلم برات تنگ شده بود😘

چقد صفحه رفته بود جلو مردم همرو خوندم😅

من دوسدارم باشم دیشب ب شوهرم گفتم رژیم پروتئین داریم گفت اوضاع کرونا بذار همین کالری شماری رو فتلا پیش بریم

حالا من دوسدارم باشم نمیدونم چیکار کنم، صبح هم وزن کردم ۶۸ بودم

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین پریجون همین درسته الان که این تفکر رو‌پیدادکردی دیکه مطمئن باش به زودی باربی میشی 😍👌 اره بن ...

انشالله ممنونم ازت الهه جان ک همیشه انرژی میدی خیلی خوبی 😘😘😘😘

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم  ممنون💋 من هنوز منتظر دشوری ام که بتونم وزن کنم خودمو😷

😂😂😂😂 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچها یک بوته کرفس متوسط رو ب بزرگ چقد آب داره تقریبا؟؟من ابمیوه گیری ندارم میخوام ببرم خونه دختر خالم حالا یک بوته واسه ی هفته رژیم ابش جواب میده یا یکی دیگه ام بگیرم 

@kiarash_mami  

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

[QUOTE=128027286]🙈🙈🙈🙈🙈🙈 😂😂😂😂😂😂 چکار کنم کلمات ک و گ کنار هم هستن.. س و ش هم همینطور. ...

😂😂😂😂😂😂

فک کنم همین غلط املایی ها مون تو تاپیک قبلی کار دستتمون داده و گزارش زدن 😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کپی این رژیمو جایی ببینم گزارش میزنم 😎 (قابل توجه اسکی رَوَندِگان 😆)

😂😂😂😂😂😂🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 دیش دین دیرین و بالاخره رژییییم پروووتیییین 😎💪🏻🐟🐏🐓🐄🥬 ...

گوشت جقدر بخوریم ننه جان

اندازه ی کالاری مصرفی مون بخثریم یا مقدار خاصی هس 

سلاااااام ب همه عزیزان..وای بجه ها رفتم توی تاپیک عید دیدم بساه شده قلبم ریخت..انقد ک وابسته شدم 😑 ...

سلام گلم

خوش اومدی

دشمن خونمون را ترکوند😂😂😂

ولی‌ ما پر رو تر و‌قوی‌تر از اونییم که با ای بادها بلرزیم😊

سلام عزیزم  یادم رفت اینم بنویسم اره هر چقدر  سیر میشید بخورید کالری شماری نداره ولی ...

با ابالفضل

اینجوری که کفتی الان بچه ها یه گوسفند را چپ میکنند😂😂😂

از بس که  آیلاند نمیشی  الان تازه فهمیدی ترکیدیم 😂😂

ببین من چقد داغونم😂😂😂بااین ایلاند شدنم😂😂😂😂

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
لیست گروه رژیم پروتیین 🥩🍗🥚🍖    نام.             &nbs ...

سلام الهه جان

من نزدیک🎈هستم اما وزنم همون وزن روز یکشنبه ام بود57/600

بعد یه سوال ببخشید میدونم گفتی جایگزین نداره هیچکدوم از مواد ولی اگه لیمو تازه گیرمون نیومد میشه آبلیمو استفاده کنیم؟چون من آبلیمو رو خودم درمیارم کارخونه ای نیست پالپ داره

ولی سعی میکنم بگردم ببینم میتونم لیمو پیداکنم

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
 سلام گلم خوش اومدی دشمن خونمون را ترکوند😂😂😂 ولی‌ ما پر رو تر و‌قوی‌تر از اونییم که با ای ...

دشمن کرونا نگیری ک قلبمو اوردی دهنم😠😠

چطوری باربی جونم؟ 

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
بچها یک بوته کرفس متوسط رو ب بزرگ چقد آب داره تقریبا؟؟من ابمیوه گیری ندارم میخوام ببرم خونه دختر خال ...

عزيزم من شنيدم اب كرفس نبايد زياد بمونه

تازه تازه سعي كن بخوري 

مربيه باشگام ميگفت زياد موندنش بده 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘