2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست
خیلی نون خوردی امروز ک اصلا فست بوده فست نبودی؟ سیب زمینی ابپز و نون اینم انقد زیاد کربوهیدارتت بال ...

پس باید چجوری میخوردم نونو😢ینی نون ک صب خوردم دیگ ناهار نخورم؟

ن فست نمیگیرم فلن

الان سوپ چقد بخورم😐😑یا میشه کدو تنبل خورد؟چقد؟معذرت میخام انقد سوال میپرسم

راه بیفتم دیگ انقد نمیپرسم😑

/:     ‌
[QUOTE=129777090]امضای استارتر رو دقیق و با دقت بخون توضیح داده فرمولو چشم گلی

چشمت بی بلا موفق باشی🌺❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس باید چجوری میخوردم نونو😢ینی نون ک صب خوردم دیگ ناهار نخورم؟ ن فست نمیگیرم فلن الان سوپ چقد بخو ...

عزیزم میتونی همه چیز بخوری ک کالریت پر بشه دیگه کامل.فست نمیگیری وزنتو منهای ۲۰۰کردی؟

هم میشه کدو بخوری هم سوپ اندازه اش بستگی ب مقدار کالری باقی مونده ات داره 

نونم مجازی تو روز نهاییییت ۵۰ گرم بخوری ک لواش مثلا میشه ۵ کف دست ولی سنگک ۲ کف دست

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم میتونی همه چیز بخوری ک کالریت پر بشه دیگه کامل.فست نمیگیری وزنتو منهای ۲۰۰کردی؟ هم میشه کدو ب ...

وای قربونت برم مرسی😘😘

پس میشه چند میان وعده رو باهم خورد؟(سیب و پرتقال و گردو و کدو حلوایی)

اینم جواب بدی میرم☺😘

/:     ‌
وای قربونت برم مرسی😘😘 پس میشه چند میان وعده رو باهم خورد؟(سیب و پرتقال و گردو و کدو حلوایی) اینم ...

اره عزیزم میشه بخوری ولی مثلا سعی از تمام مجموعه غذای تو رژیمت باشه خیلی بهتره میوه ام درسته خوبه ولی باز قند داره تو روز میتونی ۳ واحد بخوری کلا محدودیت نداری همه چیز میتونی بخوری درست و به اندازه

خوب ایشالا پس تا هفته دیگه یاد میگیره. خیلی خوبه که فقط دو بار از دستش در رفته  مرضیه چند دقی ...

نمیدونم ینی میشه راه بیقته در نره دیگه 😩😩

نیم ساعت ۴۰ دیقه یه بار اینا. یا اگه چایی مایعاتی چیزی خورده باشه زودتر 

نه شبا و ظهرا نمیبندمش دیگه بازه.فقط به محض اینکه بیدار شد میدوم میبرمش دستشویی.

فقط بیرون بخوایم بریم و الانم که دنبال خونه ایم میریم خونه ببینیم و اینا میبندمش احتیاط.اما جیش نمیکنه تو مای بیبیش

ولی شده دو سه روز یه بار یهو یکیو نفهمه و....

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چشم مرسی خانومی😘😘😘خیلی خیلی مرسی

چشمت بی بلا موفق باشی🌺🌺

نمیدونم ینی میشه راه بیقته در نره دیگه 😩😩 نیم ساعت ۴۰ دیقه یه بار اینا. یا اگه چایی مایعاتی چیزی ...

پس خیلی خوب ماشالا زود داره یاد میگیره تو اتاق خودش میخوابه؟

گلنوش رو تخت بین من و باباش میخوابه موندم بعدم که میخوام از پوشک بگیرمش کجا بخوابونمش که نشاشه تا صبح

پس خیلی خوب ماشالا زود داره یاد میگیره تو اتاق خودش میخوابه؟ گلنوش رو تخت بین من و باباش میخوابه مو ...

خب اولاش که شبا مای بیبیش میکنی نگران نباش

نه بابا اتاق خودش کدومه. هنوز پامیشه تا صبح سه چهار سری شیر میخوره😠😠تختش کنار تخت ماست رو تختش میخوابه .شوهرمم شاااکیه میگه تا صبح لنگ و لونگش تو حلقی منه😤😤😁😁

خیلی دوس دارم جداش کنم.اما اتاقش خیلی سرده بخاری میخواد نداریم.بعدم هی پامیشه شیر میخواد میترسم بترسه نمیدونم والا. اصن میگن باید قبل دوسال جداش کنی بعدش ضربه میخورن😑😑

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خب اولاش که شبا مای بیبیش میکنی نگران نباش نه بابا اتاق خودش کدومه. هنوز پامیشه تا صبح سه چهار سری ...

من یک بار جداش کردم دیدم دو ساعت بیشتر تو اتاقش نمیخوابه بعدش خودش بیدار میشه میاد رو تختمون.

یه چیزی بگم من نمیتونم بدون گلنوش بخوابم باورت میشه ؟

خیلی بهش وابستم اون چهار روز که خونه مامانم اینا بود شب تا صبح بیدار بودم خوابم نمیبرد که برا همین تصمیم ندارم اتاقشا جدا کنم .شب و نصف شب هی پا میشم بوسش میکنم نمیتونم از خودم دورش کنم

نوش جونت😍😘 من ناهار ۶۵ گرم کوبیده خودم ۱۱۵ گرم سالاد فصل با ۱۵ گرم سس ماست تا الان ۳۱۶ تا مصرف کر ...

عشقم اینم گزارش روز اول خسته نباشی😍😍😍

نهار یه سیب خوردم شامم یه کف دست بربری با سه قاشق آب مرغ😐

ورزش هم ۵۰۰۰قدم رو کامل کردم،

چالش شکم روز اول 

یه پارکی هم هست سرکوچمون بسیار خلوته رفتم با دستکش تقریبا نیم ساعت با دستگاه های ورزشی اونجا کار کردم😍

🥰🥰🥰🥰

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰