2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837815 بازدید | 290067 پست
دوستان اینم کیک سابله من که برای روز پدر پختم تقدیم به شما😍😍😍 🎂🎂🎂🎂🎂🎂

به به چه کیک تول موپولی👏👏👏👏

چه خوب پف کرده..

باریکلا...👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

افرین واقعاااا دست مریزاد خیلی قشنگ شده 👌🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من که همش خونه بودم این چندوقت شوهرمم خریدای بیرونو انجام میداد فقط ولی بدبختی این بود واحد کنارخونه ...

عزیزم تبریک میگم رفتی تثبیت.

پروفایلت م عالیه،خیلی بااراده بودی🌷🌷🌷🌷🌷

با دووعده خوب کم نمیکنی یا اگه کم کنی بعد یمدت استپ میشی و متابولیسمت کم میشه  باید کالری مناسب ...

من متفرمین برا مشگل ناباروریم میخورم و دکترم گفت متفورمین وزنتو پایین میاره ...میخوام ورزشی کنم که بازوهام کم کنه بالاتنم بزرگه سرشان دارم😥 خیلی بدم میاد از بازو و سرشان😭😭یه راهنمایی بکن برام ..میخواستم برم دوباره باشگاهم ادامه بدم ولی تعطیله فعلا😭😭

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فدات عزییییزم😘😘

عزیزم ببخشید هر وقت تونستی میشه یه عکس از ماسوره ات برام‌بفرستی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من که همش خونه بودم این چندوقت شوهرمم خریدای بیرونو انجام میداد فقط ولی بدبختی این بود واحد کنارخونه ...

مبارک باشه همگروهی سابق

ان شاءالله همیشه سالم و خوش اندام بمونی❤❤

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

دمت گررررررم. عااااالی شده. نوش جوووونتون

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من متفرمین برا مشگل ناباروریم میخورم و دکترم گفت متفورمین وزنتو پایین میاره ...میخوام ورزشی کنم که ب ...

برای بازوت دمبل بزن

شنا رو دیوار

شنا سوئدی هم برو

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@سمیه1396  

گزارش#  

ناشتا:آب و آبلیمو و دارچین 

صبحانه:کره بادام زمینی وعسل

ناهار:۶ق ماکارونی

میانوعده:چایی وخرما و پرتقال

شام:سینه مرغ آبپز

میانوعده:شیروخرماوسیب 

کالری مجاز۱۱۰۰

کالری مصرفی۱۰۵۱

آب۸لیوان

چالش شکم وپهلو

حلقه۳۰۰ 

برای بازوت دمبل بزن شنا رو دیوار شنا سوئدی هم برو

به نظرت شنا برم اسم نویسی کنم بهتر نیست؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
به نظرت شنا برم اسم نویسی کنم بهتر نیست؟؟

الان دراین شرایط بحرانی ویروس اصلاااااا جایز نیست بری. شهر ما استخرها تعطیله.

شنا تاثیری در سایز بازوات نداره.باید ورزشایی انجام بدی که بازوهات درگیر بشه.

منم مشکل بازو دارم.ولی با شنارودیوار و دمبل دارم کار میکنم.