2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829355 بازدید | 290067 پست
میگفتی که که نخور 😑

🤣🤣🤣🤣🤣خیلییییی با حال گفتی

وای دارم قهقهه میزنم الهههه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
🤣🤣🤣🤣🤣خیلییییی با حال گفتی وای دارم قهقهه میزنم الهههه

😂😂والا زنیکه زر زرو  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تا وقتی کوچیکتر بود اینکارو میکردیم ولی الان شوهرم نبس هیچوقت یه حوله هم داره عین حوله خودمون دست ...

نه من همیشه وقتی حموم میکنمش که باباش تو خونه باشه حواسش بهش باشه بعد سری بهش میپوشونم

گلنوشم یدونه حوله لباسی داره حتما اندازش شده باید بپوشونمش

همون تاپیکی که جانشینش بودی  تاپیک لاغریتون

نمیدونم ولا من فقط وقتایی که بیکار بودم میومدم گزارش میگرفتم از بچه ها اینم فقط به خاطر حتی بچه های تایپکم نمیشناختم😕 بچه های تایپکشم که حالا ریختن سرم میگن تو بهار هسی ما باهات کاری نداریم 😏 وگرنه ازشون میپرسیدم ببینم معصومه کیه

سلام الهه جون اتفاقی دیدم صحبت شما با هانی رو عزیزم ایشون تو اون تاپیک زیادم نمی اومد گاها سر میزد

بهار میگفت جانشین منه 

شاید باورت نشه یه مسئول ورزش هم داشتیم بعد فهمیدیم خود بهار بوده اون کاربر که مسئول ورزش بود😑😑

برای همین به ایشونم شک داشتیم که بهار باشه

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

اره دیگه مخصوصا تو این شرایط که نمیشه رفت بیرون هم یه سرگرمیه هم وقت پر کنی هم سالمومطمعنه دیگه تاز ...

واقعا همين جوري ميشه كيكم اكثرا

فقط هم همين ي نوع كيك رو بلدم از بس هنرمندم😝

اره ديگه اگه اينجوري عيب و ايراد ميزارن رو كارت نبر واسشون

نوش جونتون

خانم هنرمند❤️❤️❤️🌺

حالا اگه میخای تا برم تو تایپکه ببینم بگردم بببنم معصومه کیه?! والا من خودمم همه چیزو صب فهمیدم. دیدم بچه ها تایپک دورهمی دوستانه زدن همشونم بچه های تایپک لاغری هستن گفتم دورهمی بجه های تایپک لاغریه ک گفتن مگه نمیدونی چ خبر شده و اینا بعدشم گفتن ما شک داریم که تو همون بهاری دیگه جوابتو نمیدیم😕

نمیدونم ولا من فقط وقتایی که بیکار بودم میومدم گزارش میگرفتم از بچه ها اینم فقط به خاطر حتی بچه های ...

ببخشید عزیزم من شمارو نمیشناسم طبق گفته ی بچه های تاپیکتون هم بهت اعتماد ندارم 

ببخشید نمیتونم قبول کنم اینجا باشی امیدوارم ازم ناراحت نشی و بهم حق بدی❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جون اتفاقی دیدم صحبت شما با هانی رو عزیزم ایشون تو اون تاپیک زیادم نمی اومد گاها سر میزد ...

سلام عزیزم 

چه بیکارالدوله ای بوده صد تا کاربری داشته 😏

ظاهرا بزرگوار اسکی رفتنم خیلی دوست داشته 😂😂😂😂

@sepiiiiiideh    

ببخشید عزیزم من شمارو نمیشناسم طبق گفته ی بچه های تاپیکتون هم بهت اعتماد ندارم  ببخشید نمیتونم ...

😕😕 چرا همه انقدر زود دارن قضاوت میکنن والا منم مثل همون بچه های تایپک بودم که یه روز بهم گفت میتونی گزارش بگیری از بچه ها وقتایی که من نیستم منم گفتم اگه تونستم باشه که یهو منو گذاشت تو عمل انجام شده در اومد به همه گفت که کاربری هانی خانوم مدیر جانشین هست من حتی نمیدونستم که لیدریا کاربری دومشه😕 اگه دقت کنید زیادم نمیومدم تو تایپکش فقط بعضی وقتا میومدم دوتا گزارش میگرفتم میرفتم

چالش_زیبایی#  

سلام سلام خوشگلای من خوبین؟ خوشین؟ اینم از ماسک امروزمون ماسک امروز برای بعد اصلاحه دیدم این روزای اخر سالی بخایین خوشگل کنید اصلاح کنید صورتتون بعدش ممکنه التهاب و قرمزی و جوش بزنه گفتم این ماسکو براتون بزارم

خب خب خب بریم سراغ ماسکمون برای این ماسک دوقاشق خیار ریز رنده شده یه ق چ خوری نعناع با یه دونه سفیده تخم مرغ میخاییم موادو خوب باهم مخلوط کنید بعد اصلاح اروم بزارید رو پوستای بدون پشمو پیلیتون بعد 15مین بااب یه کوچولو سرد بشورید

الهه خندم گرفت خودش مسئول ورزشم بوده😅😅😅 خیلی عقده ای بوده بیچاره😂😂😂😂

خواسته ادامونو در بیاره ریده 😆😆😆😆

تقلید کار میمونه 🐒