2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829330 بازدید | 290067 پست
خخخخ. اخه بچه ها خیلی میپرسیدن برای چاقی صورت گفتم بزارم براشون حالا هرروز سعی میکنم یه ماسک بزارم ب ...

صورتم احساس میکنم کثیف شده.. هر جی میشورم بازم  کدر هس

می خوام شفاف بشه و مطهر و پاکیزه😊

تازه صورتم به جیزای گرم و ترش و تند حساسه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پاکسازی که تو تاپیک قبلی گذاشته بودم استفاده نکردی؟!

نه.. هنوز هیچ چی نزدم...

کدومش؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه.. هنوز هیچ چی نزدم... کدومش؟؟؟

یه روش پاکسازی گذاشته بودم ماهی یه بار گفته بودم انجام بدن بچه ها نمیدونم کسی از روش عکس گرفته یانه اخه زیادم بود جون خودت حال ندارم دوباره تایپ کنم خخخخ. اگه بچه ها نداشتن برات مینویسم دوباره عشقم. زیبا اینا انجام میدن یا سهیلا بزار انلاین شن ازشون میپرسم برات

خو بلد نیستی دیگه😆😆😆

گزارش# صبحانه چای پنیر قند نان  میان وعده نخوردم نهار 2لیوان ماکارانی بایکم سس میان وعده عصر 4لیوان چای 1دونه قند شام کوکوسیب زمینی نان خیارگوجه کالری شد1256 کالری مجاز 1280

ورزش# 30درازنشست چالش باسن

چالش ها آب7لیوان فست فود نوشابه انجام سد

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
اقا بوخودا من روغن بنفشه نزدم گشاد شه ببین کی روغن بنفشه زده جانمیشه خو

😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم شدم جواد یساری

😂😂 

خودمم شبیه سوگلی های قاجارشدم (همونایی که شبیه بامشادن) 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میشه pari95 رو اینجا تگ کنم سوال بپرسم فرم باس نم خوب نیست من همه جام خوبه حتی سینه هام لاغر شده شکم ...

اره عزیزم پری جون مسوول ورزشمونه دیگه

الهه موضوع ب این‌مهمی رو چرا ب من‌نگفتی...الان من اتفاقی دیدم(برگرفته از توقعات برخی از دوستان) اله ...

عشقکم من هر جا برم تورو میبرم ببخشید یکم تاپیک و پیام های خصوصیم شلوغ بود یادم رفت سرگروه ها و تگ کنم 😘😘 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-

جدید?postId=127280150 

من نگرانتم  

چرا مینای همیشگی نیستی بیا بهم بگو اگه دوست داری 

یکم دردودل کنی سبک میشی 

خوب همینجا ادامه میدیم.. بازم خوبه شما بی خانمانی نکشیدید...مستقیم اومدید اینجا..😁 من و چند&nb ...

آره واقعاً شمامدافعانه تایپک بودیددیشب پیاماروخوندم مرسیییییی که هستید😘😘😘من آخرشششش تا۱۲بیدارم😂😂ازاونورصبح زودم بیدارم عادت کردیم

یه روش پاکسازی گذاشته بودم ماهی یه بار گفته بودم انجام بدن بچه ها نمیدونم کسی از روش عکس گرفته یانه ...

اهااا... باشه گیرش میارم💪

ما دست نکردیم اونا کله شون تو‌ماتحت ماس 😆😆

سلام لطفا بیزحمت درخواست دوستی من رو هم قبول کنید اگه بشه عضو گدگروه وه واتساپتون بشم منم با تایپیکتون تا الان حدود ۱۲کیلو کم کردم

فقط یه سوال دیگه چقد بعد از شروع رژیم باید مولتی ویتامین رو شروع کرد برا دوستم میخوام اونم تازه رژیم رو شروع کرده

😂😂  خودمم شبیه سوگلی های قاجارشدم (همونایی که شبیه بامشادن) 😂😂

سیبل داشتن اون هوااا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها من اصلا تاحالا تو تاپیک غریبه با کسی بحث نکردم خیلییی کم هم میرم تو تاپیک های دیگه همیشه هم س ...

فدات عزیزم..الام‌میام خصوصی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤