2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

سلام دوستای مهربونم 

کالری مصرفی 1100 تا 

ورزش هم. 

پرس سی نه 3 ست 20 تایی 

پرس سی نه از بغل. نمیدونم اسمش چیه 

اسکات 

پشت بازو 

جلو بازو 

شنای رو دیوار 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلام عشقم ممنون😍قبول حق😍

راستی عزیزم چند کیلو برنج گرفتی ؟چند تا کاسه شد ؟منم ان شاالله میخوام درست کنم 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
گزارش#   ۱۲۹۰تا کالری مصرفیم😜 ورزش نکلدم🙈ولی همچناااااااان کار میکنم😭😭😭۱۲۰کیلو گوجه دار ...

بسلامتی عزیزم درست کنی 😍

دادی بیرون یا خودت له میکنی؟

فدات شم عزیزم

بسلامتی عزیزم. بهت خوش بگذره 

بچه ها من دو روزه عصرا یه بلال آبپز میخورم خیلی احساس سیری میده بهم حالا میگم نکنه اینج چاق کننده باشه من خبر ندارم

کسی میدونه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

شب بخیرگزارش امروز

کالر مصرفی به اندازه مجاز 1460تا

ورزش پیاده روی درمنزل شکم پهلو شنا رو دیوار یه دقیقه هم طناب 380تا سوزیده

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..