2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم..توروخدا اول کیبوردتو عوص کنم..یعنی فلج مغزی گرفتم تا خوندمش😂😂😂 خوش اومدی عزیزم صفحه ...

برا صورتت چیزای دیگه امتحان کن حالا چرا آب.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

بچه ها این عکس هارو نگاه کنید.ب طور اتفاقی تو نت دیدم..ب خدا کلی گریه کردم..من بچه بودم از اینا داشتم..و دقیقا از همینااا😭😭😭😭ب خدا با گریه دارم تایپ میکنم.خیلی یاد مامانم و خونه بابام افتادم..

دلم واسه مامانم خیلی تنگ شده😢😢😢

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زوری نخور گلم.سرچ کن تو گوگل برات میاره که نباید آب زیاد و زوری خورد.باعث طولانی شدن درد تو بدن میشه ...

خب نگار اتفاقا با اینکه ویتامین مینرال میخورم بازم بدن درد دارم.پس مال اونه

مرررسی عزیزم😍😍😍

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

برا صورتت چیزای دیگه امتحان کن حالا چرا آب.

خب تو تاپیک بچه ها گفتن ک واسه صورت خوبه..چون در طول رژیم صورت افتاده و بد میشه

حالا ند نشده هااا ولی مبخورم ک بعدا بد نشه

خب نگار اتفاقا با اینکه ویتامین مینرال میخورم بازم بدن درد دارم.پس مال اونه مرررسی عزیزم😍😍😍

فداتشم.❤انشاالله سالمو سلامت باشی همیشه.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام عزیز دلم ممنونم فداتشم همیشه میگم مرتب تایپ کنم ک حوصلشون بگیره بخونن😁😁😁 خب بازم خوبه ک هن ...

ای جاان😍😍

دلم ضعف رفت گفتی عید۶۰ بشم❤❤چ حس خوبیه ..من قبل ازدواجم ۵۸کبلو بودم قد ۱۶۷...بعد ازدواج اروم اروم منفجر شدم تا بارداری ک ترکیدم😂😂😂😂حالا ب قول همسرم ۷ساله داری همینجوری میخوری..دو روزه میخوای بشی ۶۰😑😑😑

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

@سارابانووووو @kiarash_mami  

بچه ها فردا بیاین توروخدا.دلم واستون تنگ شده.کجایین اخه؟؟

خب تو تاپیک بچه ها گفتن ک واسه صورت خوبه..چون در طول رژیم صورت افتاده و بد میشه حالا ند نشده هااا و ...

برا سفت شدن ماساژ یخ بده .من خودم در هفته دوبار یه سطل پر از یخ میکنم یکمم آب میریزم روش ۳الی۴بار هر بار ۳۰ثانیه الی ۱دقیقه صورتمو فرو میکنم تو آبو یخا.هم صورت شاداب میشه هم سفت😂

ای جاان😍😍 دلم ضعف رفت گفتی عید۶۰ بشم❤❤چ حس خوبیه ..من قبل ازدواجم ۵۸کبلو بودم قد ۱۶۷...بعد ازدواج ...

فدات عزیزم😍😍😍

اره راست میگه عجول نباش..منم خیلی عجول بودم ولی الان ارومترم😁

چرا ک ن..عزیزم با انگیزه بری جلو خودت پیشرفتتو میبینی.تو میتونی 💪💪

وای مثه منی تو ولی قدت از من بلندتره

من مجرد بودم ۴۸ کیلو بودم..بعد ازدواج و بارداری منو تررررکوند😲😲😲

اینم اولین بار ک رژیم میگیرم و خداروشکر خوب پیش رفتم.ایشالله تا عید منم برسم ب هدف دومم😍😍

@سارابانووووو   @kiarash_mami     بچه ها فردا بیاین توروخدا.دلم واستون تنگ شده.کج ...

☝این کارو من از تو مجله مد یاد گرفتم😂بازیگرا بالیوودی هالیوودی برا جوان شدن پوست استفاده میکنن💃💃💃💃

[QUOTE=103394462]☝این کارو من از تو مجله مد یاد گرفتم😂بازیگرا بالیوودی هالیوودی برا جوان شدن پوست استفاده میکنن💃💃 ...[/QUOT

کدوم کار نگار جون؟ب منم بگو

برا سفت شدن ماساژ یخ بده .من خودم در هفته دوبار یه سطل پر از یخ میکنم یکمم آب میریزم روش ۳الی۴بار هر ...

این کار.☝

@عروسترکم  

@سارابانووووو   @kiarash_mami     بچه ها فردا بیاین توروخدا.دلم واستون تنگ شده.کج ...

الهی قربونت بشم😍چقد من تو رو دوس دارم آخه😍

امروز رفتم خرید یک کیلو شکلات خریدم

کلی یکبار مصرف و وسایل شعله زرد😍

بعد حاضر شدیم رفتیم مسجد اونجام اول شکلاتارو پخش کردم وتا آخر شب چایی دادم😍همتونم دعا کردم

فقط الان از کمردرد فلجم😫😫😫

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍