2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست
عزیزم پستت و دیدم😢 انشالله که زود حالت خوب میشه صاحب خونه منم دقیقا مشکل تو رو داره اون باید۱۵کی ...

من الان تقریبا سه روزه فقط آش آبغوره خوردم هیچیم کم نشده کلا اشنهامم از دست دادم نمیدونم چیکار کنم حالا شاید رژیم شیر هم بگیرم کسی اینجا نگرفته؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انگیزه#  

شیر ها رویا پردازی نمیکنن شیر ها شکار میکنن. اگر نشستی و منتظری که اتفاقی بیفته سخت در اشتباهی باید به دستش بیاری. ثابت کن که لیاقتشو داری هدفتو به دست بیار 💪

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
ب حرف بقیه گوش نکن😏 حداقل یا یسال و نیم شیرش بده😁 بچه تااااااااااا اخر عمر غذا دیگ میخوره. اون ...

سلام گلم خوووووبی😀نه تادوسال بهش میدم،جدیدامیبینم باهربارانتحاری وزنم بالانمیره،که به خاطرشیردهی هست😄ترس ازسایزدارم وگرنه انتحاری هاموبیشترمیکردم😥

سلام گلم خوووووبی😀نه تادوسال بهش میدم،جدیدامیبینم باهربارانتحاری وزنم بالانمیره،که به خاطرشیردهی هس ...

هی حالا پز بدهبده😬😬😬😬 تا یکشنبه بترکی ۷۰بشی😂😂😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
ای زرنگ😤😤😤😤😤😤😂😂😂😂😂

بعله ما همچین آدمایی هستیم💃💃💃💃

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
وووووی نه خدانکنه😂😂😂😂،دیگه نمیگم😐بعدظهرمیرم یه بستنی وپیتزامیخورم،ازفردارژیمم😂😂😂😂😆

تو روحت الهام.😬😬😬

من پیتزاااا میخوااااااام😵😵😵😵😵

من الان تقریبا سه روزه فقط آش آبغوره خوردم هیچیم کم نشده کلا اشنهامم از دست دادم نمیدونم چیکار کنم ح ...

تک خوری نکن 😢من خودم هیچوقت نتیجه خوبی از تک خوری نگرفتم

همین که گفتم و یک هفته امتحان کن بهت قول میدم دو کیلو کم میشی😍سرچ کن رژیم کتو

یه مدت مهگلی هم راجع بهش تحقیق میکرد من نتونستم تگش کنم،تگ کن وازش بپرس

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
تو روحت الهام.😬😬😬 من پیتزاااا میخوااااااام😵😵😵😵😵

وووووی ببخشید😨😢من یادمه یه تن ماهی رودوماه نگه داشتم،تابه هفتادبرسم بخورمش،زیبادرجریانه😂😂😂😂روزی که خوردمش،بهترین روززندگیم بود😋

وووووی ببخشید😨😢من یادمه یه تن ماهی رودوماه نگه داشتم،تابه هفتادبرسم بخورمش،زیبادرجریانه😂😂😂😂روز ...

من تن ماهی میخوااااام😵😵😵😵حالا تکلیف من چیه؟؟؟

😂😂😂😂😂😂