2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837503 بازدید | 290067 پست
مبارکه😍😍چرخش بچرخه براتون💖💖💖💖 رب و چیجوری درست کردی؟

ساراجون تگت کردم دیروز اینا

سلام عزیزم خوبی کجا بودی

توام شبا کمتر میای

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گزارش#   ۱۲۰۰ کالری دریافتی😊 نیم ساعت حلقه نیم ساعت پیاده روی ۵۰۰تا طناب🙋🙋🙋

ایول💪💪💪👏👏👏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ساراجون تگت کردم دیروز اینا سلام عزیزم خوبی کجا بودی توام شبا کمتر میای

سلام عشقم آره دیدم ممنون که به یادم بودی😍😘😘😘😘یه ماچ بده💋💋💋

نمیدونم چرا حس تایپ ندارم😔میام میخونمتون میرم😥

خواهرم،مادر شوهرم و خواهر شوهرم رفتن مسافرت

مامانمم که ۵ماهه شهرستانه خیال اومدنم نداره ،خیلی حوصله م سر میره😟

حال و هوای ماه محرمم کلا دلگیرم میکنه😭😭😭😭

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

بچه ها من امروز حساب کردم از زمان شروع رژیم تاالان باید ۱۸ اینا کم میکردم.ولی اون شهرستانی ک رفتم و اونام اومدن خونمون منو انداخت عقب

ب نظرتون ۱۳ کیلو هم تو این خوبه یا خیلی عقبم

باید بیشتر کم‌میکردم

بعد ب خودم گفتم مگه میدون مسابقس..همین ک کاهش دارم و استوپ نشدم و انگیزمو از دست ندادم خداااروشکر

خلاصه خودم جواب خودمو دادم😂😂😂😂

بچه ها من امروز حساب کردم از زمان شروع رژیم تاالان باید ۱۸ اینا کم میکردم.ولی اون شهرستانی ک رفتم و ...

خخخخ😁عشقی😉راس میگی

یه چی بگم به خودت امیدوار شو😁😁😁من اللن یه ساله رژیمم،با فرمول  بامداد تو یه سال۵۰کیلو میشه کم کرد😱😱😱اونوخ من فقط ۲۰تا کم کردم😂😂😂😂البته که معلوم شد استپ وزنیم و کاهش کمم بخاطر کمخونی بوده ومن همش خودمو با ورزش جررررر میدادم😄😄😄

سلام عشقم آره دیدم ممنون که به یادم بودی😍😘😘😘😘یه ماچ بده💋💋💋 نمیدونم چرا حس تایپ ندارم😔میام ...

ممممممممماچ😚😚😚😚😚

عزیز دلم هم حوصلت سر رفته هم دلتنگ اونا شدی

اشکال نداره عزیزم.انشالله ک سایه مادرتون ی عمررررر بالاسرت باشه و زنده باشه

محرم و راست میگی

ممممممممماچ😚😚😚😚😚 عزیز دلم هم حوصلت سر رفته هم دلتنگ اونا شدی اشکال نداره عزیزم.انشالله ک سایه ...

مرسی مهربون😍راستی گفتی فرشتو  تموم کردی😍عکسشو نداری؟

خخخخ😁عشقی😉راس میگی یه چی بگم به خودت امیدوار شو😁😁😁من اللن یه ساله رژیمم،با فرمول  بامداد ...

ساراجون یعنی خوب پیش رفتم و خ ب پیش میرم همینجوری؟؟؟

فقط خداروشکر ک اومدم دهه شصت😍😍😍😍😍😍😍

ساراجون فدای سرت سلامتیت مهمتره..بذار کاهشت کمتر باشه.

ولی خدایی اگه ۴۰ روز شهرستان نرفته بودم الان ۲۰ کیلو کاهش داشتم

دیگه تا نزدیک عید انشالله ک ب هدفم میرسم.اگه نرم تو گرمی کم کردن

مرسی مهربون😍راستی گفتی فرشتو  تموم کردی😍عکسشو نداری؟

اره تموم کردم..ولی عزیزم دو لنگس

اولیش رو تموم کردم..دارم دومی رو شروع میکنم

الان واست میفرستم

ساراجون یعنی خوب پیش رفتم و خ ب پیش میرم همینجوری؟؟؟ فقط خداروشکر ک اومدم دهه شصت😍😍😍😍😍😍😍 سا ...

عالی پیش رفتی👏👏دهه ۶۰لامصب یه لذت خاصی میده به آدم😍انشالله عید یه خانوم مانکن خوش هیکلی💃💃

مرسی مهربون😍راستی گفتی فرشتو  تموم کردی😍عکسشو نداری؟

بیا عزیزم.اون‌پایینی لنگه اول ک تموم شد

اون ی خط قرمز هم لنگه دوم ک تازه امروز شروع کردم

عالی پیش رفتی👏👏دهه ۶۰لامصب یه لذت خاصی میده به آدم😍انشالله عید یه خانوم مانکن خوش هیکلی💃💃

ایشالله

تا عید هم دیگه عکس نمیذارم..اون موقع عکس میذارم از خودم ک ببینم نظرتون چیه

دنده هام موقع خوابیدن میوفته بیرون.جوووون.اووووف😃😃😃😃😃😁😁😁

بیا عزیزم.اون‌پایینی لنگه اول ک تموم شد اون ی خط قرمز هم لنگه دوم ک تازه امروز شروع کردم

وای مینا😍😍😍چه ترکیب رنگی داره😍😍😍خیلی نازه ایول بهت👌👌