2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837458 بازدید | 290067 پست
بچه ها من امروز رفتم از دستگاه ویبره باشگاه استفاده کردم50 تومنم پول دادم میخام یه ماه برم امیدوارم ...

مگه چنده دختر؟؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه چنده دختر؟؟

73 از اول تا الان هیچ کاهشی نداشته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
هستی نمیدونم ولی سارا فک‌کنم مشغول گوجه های ربش هست😁 @سارابانووووو     @هستی،بانو & ...

خونه پدر بزرگم بودم مریضه تازه عمل کرده😥😥😥دعا کنید حالش زود زود خوب شه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
خونه پدر بزرگم بودم مریضه تازه عمل کرده😥😥😥دعا کنید حالش زود زود خوب شه

انشاا...زود بهبودیشونو بدست بیارن

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..   

سلام

خانما شما صبح ساعت چند پا میشین؟من خودمو بکشم بتونم 11 پاشم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
من از ۸۶ شدم ۶۸ تثبیت رفتم اومدم بالا الان ۶۹.۳ ام

و یه سوال 

چقد سایز کم کزدین

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
عزیزم صفحه اولو بخون..وزنتو ضبدر ۲۰ کن و منهای ۱۰۰.در روز باید اون مقداری ک ب دست میاد دریافتی داشته ...

سه روز بالای یه ساعت پیاده میرم

و کیوکوشین هم کار نیکنم

حلقه خریدم فعلا بلد نیسم بزنم فقط قر میدم الکی هی میوفته

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

گزارش#  

کالری مصرفی۴۵۰

کالری سوزی ۶۰۰

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مبارکت باشه عزیز دلم ایشالله کمترین عدد رو رو این ترازو ب زودی ببینی😁😁😁😁

ایشالا عزیزم دلم داره اب میشه دوشنبه که خریدم هنوز ورن نکردم تا یک شنبه که ایشالا کاهش داشته باشم به امید خدا.

خدانکنه خوشگلم،خودت نازی😍😍😍😚😚😚 من اصفهانم شما؟؟

من مشهدم عشقم

بلخشید یهو گوشیم خاموش شد خابمم برد بچه هامو و شوهرم ساعت۲خوابیدن😶

تیکر هدفمه و سالنمو میزنم من مطمعنم😍لطفا برام یک صلوات بفرست😘📿