2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837458 بازدید | 290067 پست
بچه ها‌اینم بگین خواهر شوهرم خونشو عوض کرده میخوایم بریم‌خونشون کادو چی ببرم؟

حلقه لاغری هولاهوپ براش ببر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بچه ها من افسردگی ووسواس نسبت ب وزنم گرفتم .میخام رژیم رو ول کنم صورتم خیلی لاغر شده اما میترسم چاق ...

من از اولم صورتم به بدنم نمیخورد الان که دیگه بدتر

میخام وزنم که کم شد برم دکتر برا تزریق به صورت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من از اولم صورتم به بدنم نمیخورد الان که دیگه بدتر میخام وزنم که کم شد برم دکتر برا تزریق به صورت

همه هی میگم بسه صورتت بد شده

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
خوش برگشتی❤❤ الان چندکیلویی؟

والا وزن نکردم 🙄یکشنبه وزن کردم میگم ولی فکر کنم اضافه شدم .تو چند کیلو شدی😃

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
همه هی میگم بسه صورتت بد شده

مطمئن نیستم ممکنه توهم زده باشم ولی دو هفته س ورزش صورت انجام میدم انگار صورتم داره سفت میشه

دهن رو میبندی و لبات رو هم بعد حالت غنچه دهنت رو جمع میکنی و میکشی5 ثانیه نگه میداری بعد همونجور با لبای رو هم بسته دهن رو میکشی سمت گونه ها تا جایی که میتونی

وقتی حرکت رو درست انجام بدی یه درد کوچولو تو صورتت حس میکنی

پشت هم بدون وقفه 20 باری انجام میدم و در طول روز چند بار

به نظر من تو اوضاع اقتصادی که اینقدر همه تحت فشارن پول کادو مناسبیه. البته بستگی داره اگه اوضاع مال ...

تا ۱۰۰ بیشتر‌نشه‌ خوبه همین‌۱۰۰ تومن‌بذارم‌پاکت‌ خوشگل؟

اره عزیزم فکر خوبیه‌چون الانم خونه خریدن 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سلام به همه.

شبتون بخیر.❤❤❤

وای بچه ها من امروز یه سر دردی کشیدم که تا حالا تو عمرم نکشیده بودم😢😢😢😢

خیلی بد بود😥😥😥

۱۲۹۵تا کالری مصرفیم.هیچی ام نسوزوندم😥

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
الهی.... ماست موسیر و کته و سوپ برنج و گوشت هم خوبه  نعنا هم خوبه

محدثه یه سوال؟؟

برای روز ۳ و۴  که سینه مرغه‌

چطوریه؟ ناهار وشام هر کدوم ۱سینه مرغ 

یا سینه مرغ بین دووعده نصف بشه؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
تا ۱۰۰ بیشتر‌نشه‌ خوبه همین‌۱۰۰ تومن‌بذارم‌پاکت‌ خوشگل؟ اره عزیزم فکر خوبیه‌چون الانم خونه خریدن&nb ...

اره عزیزم همون پول سنگین تره چون با صد تومن چیزی که خیلی چشم گیر باشه نمیشه .گل هم بخواین بخرین گرونتر میشه همون پولشا بزارین خیلی بهتره😊

سلام دوستان من فعلا کالری شمار ندارم مسافرتم😞

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍