2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835990 بازدید | 290067 پست
این شام امشبم بود😋کالری مصرفیمم خودمو کشتم تا به ۱۴۰۰ برسه😕.ورزش هم امروز یه ساعت رقص و نیم ساعت ح ...

نوش جونت

افرین داری یاد میگیری حلقههه👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راستی قضیه این انتحاری چیه😅😅😅

🤣🤣🤣🤣

یعنی یه وقت حمله نکنیممم به غذاهااا🤣🤣🤣

استفادش زیاده شدههه دیگه اضافش کردیم به فرهنگ لغت تاپیکمون😬😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
۲۰ ثانیه میزنم بعد میفته🙃.الانم که درد دارم و کبود شدم شوهرم میگه حق نداری دست بزنی برو طناب بزن😶

همینم خوبههه،،، اخراش اینقدر حرفه ای میشهه که دست خودت هس چه وقت استپ کنییی...

راستی کبودی و دردش عادیههه، واسه همه میشههه... حالا بکی بیشتر یکی کمتر....

موقع حلقه زدن،یه شال ببند دور کمرت فعلا دردش کمتر بشه مخصوصا اون قسمتی استخوان لگن یه مقدار هم یاد بگیری و درد و کبودیت کمتر بشهه...

مال من که وحشتنااک بود، یه بعد ازظهری زدهه بودم، شب یهووو چشمم بهش افتاااد، نزدیک بود پس بیفتم فکر کردم خونریزی داخلی کردم، یه رگی چیزی پاره شدههه،،، تا این حد بوود... 

گزارش#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۰

———————ان شاالله بعد از پری ، ورزشم را شروع میکنممم.

همینم خوبههه،،، اخراش اینقدر حرفه ای میشهه که دست خودت هس چه وقت استپ کنییی... راستی کبودی و ...

ببین میزنما چند ثانیه بعد که میفته رو باس.نم نمیتونم کنترلش کنم بیار بالا یهو میوفته.اعصابمو ریخته بهم لعنتی😭

بچه ها سلام...🙋‍♀️
امشب قرار بود با دوستام شام بریم.بیرون صب تا شب فقط چن تا آلو خوردم که شب بتونم غذا بخورم ولی دیگه ا ...

همون چشمییی حساب کن..

مثلانسبت به  قاشقی یا لیوانی بسنج چقدر خوردیی...

من که خودم کلاا تا الان اینجوری حساب میکنم... چیی بشههه ترازو را در بیارم ، وزن کنممم....

ببین میزنما چند ثانیه بعد که میفته رو باس.نم نمیتونم کنترلش کنم بیار بالا یهو میوفته.اعصابمو ریخته ب ...

عادیههه😉

اولاش برااا همه سختههه....

ادم فکر میکنهههه که هیچ وقت یاد نمیگیره از بس که میفتهههه و هی بالا و پایین میشههه..

ولی ادامه که بدیی،هر روز بهتر میشیی، اخراش حسابی یاد میگیری و خوشت میااد....

من همش سر حلقم داد میزدم و باهاش دعوا میکردمم که چراااا میفتههه😅😅😅😅 

عادیههه😉 اولاش برااا همه سختههه.... ادم فکر میکنهههه که هیچ وقت یاد نمیگیره از بس که میفتهه ...

آره خیلی حس بدیه.یاد زنگ ورزشای مدرسه میفتم که بچه ها میگن خانوم بیا فوتبال بازی کنیم و من اصلا بلد نیستم☹

بچه ها سلام...🙋‍♀️
شما که ماشالا استاد مایی😘

نه بابا اختیار دارییی...😘

می دونییی نباید خیلییی ریز شد توی اینکه چند گرم غذای مصرفی این ور ، اون ور بشههه....باید روش خوردن و غذا درس کردنمون و در کل سبک زندگیمون را سالم کنیممم تا بتونیم بدنییی سالم به همراه روح و روان  سالم داشته باشیمممم...😊😊😊

مبینای عزیزم کاهشت مبارک ولی یهو کالری تثبت بخوری چون این مدت رژیم سریع داشتی خیلی ریسکه مراقب باش ع ...

عَی خِدا دیر دیدم پیامتو 🤦‍♀️

در حد ترکیدن خوردم امشب این یه هفته رو تلافی کردم 😅😅😅

خیلی حریص شدم 😬

امیدوارم همه کارات خوب پیش بره.پیشاپیش هم عیدت مبارک عزیزم اتفاقا منم اولین باری ک عدد شصت رو ترازو ...

مرسی عزیزم 😍😘

آره دهه شصت رو دیدم خیلی ذوق کردم 🤩ولی الان لب مرزم خواهر خودمو ۷۰ میدونم 😬😬😬

تا ۶۸ نشم توی ترس و لرزم 😰