2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837444 بازدید | 290067 پست
با وجود پری بودن و صبحانه خوردنم و ببخشید ببخشید دشوری نرفتن پریدم رو ترازو۶۲/۶🙈🙈🙈🙈🙈بودم

زیاد کردی؟

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه خب 🙈🙈پری هستم روز اولمه وزن کاذبه

اهان.راست میگیا ‌انشاالله یکشنبه تغیر چشمگیر میبینی😉

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
مثل بالشت پنبه ای میشه😂😂😂

😆😆😆

۲ مدل درس میشه

بعضیا اول اب پزش میکنن، 

بعضیاا خام رندش میکنن

تو چجوری؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😆😆😆 ۲ مدل درس میشه بعضیا اول اب پزش میکنن،  بعضیاا خام رندش میکنن تو چجوری؟؟؟

آبپز.خامشو دوست ندارم.😯

سلاممم الان دیدم پیامتو هستی؟

اومدم .شما هستی گلم

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

گزارش#  

معجون جعفری ناشتا 

یه کف دست نون سنگگک.ده گرم پنیر تبریز+خرما یک عدد 

دوقاشق برنج +چایی

یک ساعت نیم رقص تند

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
یکشنبه وزن نمیکنم چون هنوز پری ام 😎🙈

انشاالله هر موقع وزن کردی❤

بچه ها بیاید عکس قبل و بعد کاهش وزن رو بزارم بگید تغییر کردم

بچه ها بیاید عکس قبل و بعد کاهش وزن رو بزارم بگید تغییر کردم

بزاال😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸