2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هافردامیخوام بال سرخ کرده برشته دوعددبخورم😋مجازم به نظرتون؟

سرخ شدههه😕😕😕

مرغ خودش اوکی هس و سرخ کردنش نههه😓

بزارش  داخل فررر قشنگ کبابیش کن،،، خیلییی خوشمزه میشهه

من همیشه مرغ را داخل فر کبابیش میکنمم....

اول با مخلفات حداقل ۲ ساعت بخوابونشش 

بعدش بچین تو سینی فر ، روش کاغذ الومنیوم بکش ، طبقه ی وسط

بعد از ۱/۳۰ ساعت ، کاغذشو در بیار، بزار طبقه ی بالاتر ، گریل را بزن از بالا فقط،،، همونجا باش ، چک کن

یعنیی عالیی میشهه

ابن مدت ساعت من واسه سینه و ران مرغ میزارم، مال تو که بال مرغ هس،، زمان کمتری نیاز داره😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام خواهرا فست چطور بود؟ من 525 چرا من نمیتونم ورزش کنم؟؟؟؟

عزیزم

ورزشت را کم شروع کن، یواش یواش زیادش کن

یهووو از زیاد شروع نکنییااا، فشار میاد بهت، بعدا اذیت میشی 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

غذای_رژیمی#  

مرغ بریان

اینوو داخل فر درستیدمم البته قبلننن

@radvin_70  

اوه اوه الات  شکنجههه😨😨😨 اون ژله هاششش چقدر خطرییی هستنن،، قشنگ میره تو استخونااا، ض ...

خوب نیست یعنی؟؟؟!

ساده ها بهتره

مدل مال خودت چیه؟

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

سلام صبحتون قشنگ 

بدویین بپرین روترازو😍😍😍🙈💪

وزن فعلی من۶۰/۵۰۰

کاهش نیم کیلو💪💪💪💪💪

۴۵مین پیاده روی انجام شد💪روز اول چالش شکم سطح متوسط

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰