2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست

سلام

من موعدمه ولی هنو نریخته اگه وزن کنم کاذبه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای_رژیمی#   مرغ بریان  اینوو داخل فر درستیدمم البته قبلننن @radvin_70     ...

وای چه عالی و خوشگل 👍

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
 سلام گلم خسته نباشییی من که ترازو را میزارم زیر سرم، جای بالشت روش می خوابممم😅😅😅

😂😂😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
پااااشید تنبل هااا وزن کنید @سارابانووووو     @نگاراصلانی     سمیه و... ...

سلام عزیزم.

کاهش وزنت مبارک.

امروز خوابم برد😳۸/۱۰دقیقه بیدار شدم.

۲۰دقیقه دیگه وزن میکنم.😉

خانما سلام صبحتون بخیر من تو دوران پریودی هستم ولی رفتم خودمو وزن کردم ۶۴/۱۰۰ بودم بنظرتون وزن درسته یا غلط ،؟کم هست یا زیاد ؟؟؟دقیقا چند روز بعد پریودی وزن درست هست؟؟ببراساس تجربتون بگین

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
خانما سلام صبحتون بخیر من تو دوران پریودی هستم ولی رفتم خودمو وزن کردم ۶۴/۱۰۰ بودم بنظرتون وزن درسته ...

سلام گلم وزنت کاذبه ممکنه بیشتر از این کم کرده باشی. میگن روز چهارم پریود به بعد درسته .

من تجربه نداشتم عزیزم.