2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم  من چند روزه نت نداشتم وزن امروز رو باید به شما بگیم

بله

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@pari95     سلام سرگروه جون من امروز سه بار پشت سر هم خودمو وزن کردم در کمال ناباور ...

سلام بیتا جون افرین عالیه 😍😍😍😍😍

مبارکت باشه 

افرین به ارادت 💃💃💃

خیلی خوبه ادما بده خیلی زود به هدفت میرسی اینطوری❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن اولیه       وزن هفته قبل       وزن جدید     وزن هدف  ...

چیشده اضافه کردی🥴

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     وزن اولیه88 وزن هفته پیش83.500 وزن فعلی82.100 هدف70

عاااالی کاهشت مبارک عزیزم

بچه هاا وزناتون را قبل ساعت ۳ بدید💚🌸 @radvin_70     @شیرین_آردا     ...

عزیزدلم من خونه مامانمم متاسفانه اینا ترازو ندارن. فردا بدم وزنمو؟؟

آجی نمیدونم کدوم پسته 

ریپلای کردم عزیزم

میدونی فکر میکنم چون من کلا پر غذا نیستم متابولیسمم اومده پایین ولی اشکال نداره من از رو نمیرم و ژن ...

دارچین و زنجبیل بخور.

فلفل بخور.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عجقم 77

نوشتم که مثل لیست بدین وزنو

اولیه

هفته پیش

فعلی

هدف

عزیزدلم من خونه مامانمم متاسفانه اینا ترازو ندارن. فردا بدم وزنمو؟؟

اهاا.. 

امشب لیست را وارد میکنم..

باشه هفته بعد😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم🌸 افرین ورزشکار👏👏👏👏

قربونت😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام بیتا جون افرین عالیه 😍😍😍😍😍 مبارکت باشه  افرین به ارادت 💃💃💃 خیلی خوبه ادما بده خ ...

خیلییییی ممنون 🌈💖

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
سلام گلم💃 باریکلاااا تثبیتی نمونه👏👏👏👏حرف نداری دختر👌👌👌

عزیزمی سمیه جون🤩😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ببین زودی پاک. کنم عکس امروزم

واااای چقدر جمع شدی مائده

عالیه عالیییی