2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827192 بازدید | 290067 پست

📣📣📣📣📣📣📣

چالش از امروز بود بچه ها  

فردا دیگه نبینم کسی بهونه بیاره❌❌❌❌❌

رو کاهشتون فوق العاده اثر داره 

میخوام زود بفرستمون گروه بعدی  

سه رقمی ها دو رقمی بشن 😍😍😍😍

لطفا با اراده و محکم پیش به سوی هدفمون❤😝😝😝

درمورد نون هم کسایی که نون سبوس دار ندارن چاره نیست بخورن 

@aataanaaz
@alahe4676  

@tarmeeee1393
@zahra_s
 @900narges  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گ # ‍ گزارش یک لیوان شیردوعددساقه طلایی220 یک لیوان گیلاس دوعددخرما100 خوراک مرغ 4کف دست لواش50 ...

ورزش نداشتی عزیزم؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📣📣📣📣📣📣📣 چالش از امروز بود بچه ها   فردا دیگه نبینم کسی بهونه بیاره❌❌❌❌❌ رو کاهشتون فو ...

@resolute‍ 

@mahdis7393
@paytakht
@helma2121
@سینوس  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام سرگروه جونم به سوال دارم. سایزمون رو باید حتما اعلام کنیم؟  من وزن کم کردن واسم مهمه

سایزارو دهم هرماه میگیریم. برات انگیزه میشه بذار گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
📣📣📣📣📣📣📣 چالش از امروز بود بچه ها   فردا دیگه نبینم کسی بهونه بیاره❌❌❌❌❌ رو کاهشتون فو ...

@resolute‍ 

@mahdis7393
@paytakht
@helma2121
@سینوس  

@شیرین_آردا   عزیزم من امروز تگ و ریپلای کردم تمنا خانم رو فکر کنم ندیدن، امشب به کی گزارش ب ...

به تمنا دیگه😘

@شیرین_آردا     گزارش#   گزارش امروز من صبح ناشتا اب گرم و ابلیمو و دارچین و ...

عالیه عزیزم مرسی😍😍😍

صبحانه=نون لواش3کف+تخم مرغ آبپز=187 ناهار=دو پیازه(سیب زمینی آبپز و پیاز داغ و نعنا)+نان لواش1کف=16 ...

گلم فقط کربوهیدراتت خیلی خیلی زیاده

گلم من وزنمو بایدتوپست جدامیگفتم یاجایی اضافه می کردم؟ من کاربر لبخندمهربونم نمیدونم چراترکیدم یهو

وزنتو ب سرگروهت میگی تو همین تاپیک و تگش میکنی. سرگروه خودش میذاره تو تاپیک وزن.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام شیرین جون گزارش:کالری مجاز:۱۴۳۵ کالری مصرفی:۱۲۳۰.۱ صبحانه:دوکف دست نان سنکگ+نیمروکالری:۲۴۵.۳ ...

عزیزم کربوهیدراتت خیلی زیاد شده

کالریتو خیلی کم بستیا استوپ میشی

گزارش#   @شیرین_آردا     ص:خامه+عسل+نان+چای=۱۴۴ ن:لوبیا چیتی پخته+سینه مرغ+برنج ...

عالیه گلم باریکلا

گزارش#

@tamana366

کالری مجاز👈1300

کالری مصرفی👈1300

صبحانه👈پنیر+نان جو+سبزی خوردن+گوجه فرنگی+شیر=131

ناهار👈7قاشق پلو+9 قاشق ماست=280

شام👈جوجه کباب+نان=289

میان وعده👈شلیل+موز+کاهو+هویج+کلوچه شوشتری=600

ورزش👈3کیلومتر و 450 متر پیاده روی+10 دقیقه حلقه=230 کالری سوزانده شده

ببخشید عزیزم من کالری رو با وزن جدید حساب کردم درسته یا باید با وزن قبلی حساب کنم؟ 

پس موفق باشی.. یه روز اخرش مونده😉 تو.میتونی#  💪💪💪

✍گزارش امروز ۸ تیر بکشنبه

✍روز هفتم رژیم شوک رژیم فست ۵۰۰ کالری

کالری مصرفی ۶۴۶ کالری ببین امروز خیلی فعالیت داشتم نشد ۵۰۰ تا بخورم زیاد بیرون بودم.

🥪صبحانه 

هندوانه ۸۰۰ گرم.۲۴۰ کالری 

🥪میانوعده

نان ۳۰ گرم.پنیر ۱۵ گرم.سیب سبز ۲۰۰ گرم‌.۲۱۳ کالری

🥪نهار

تخم مرع ۱ عدد. گوجه یه عدد. کلم ۶۰ گرم.۱۰۳ کالری

🥪شام

خرمای خشک یه عدد.ماست ۱۵۰ گرم.۸۸ کالری 

کالری مصرفی ۶۴۶

⛹️‍♂️ورزش

پیاده روی یه ساعت و ۴۵ مین

هوازی و رقص و چالش چوب ۴۵ مین

حرکت با دمبل برای بازو و پهلو ۱۵ مین

چالش شکم و پهلو ۱۵ مین

ممنون عزیزم

تا حالا به خاطر کمر درد قدرتی نمیشد خوب برم الان به خاطر زانو درد شدید هوازی نمیتونم خوب انجام بدم گیر کردما🤣🤣🤣🤣