2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار بیاید دلداری بدید بهم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست

نترس عزیزم پسر منم یکم اینجوری بود دو ماهش که تموم شد بهتر شد اندازه ی دو قاشق غذاخوری آبجوش و یکم نبات و  نصف قاشق مرباخوری عرق نعنا مخلوط کن بعضی وقتا بهش بده 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من خیلی گریه میکرد بعدا فهمیدم از گرسنگی بوده نه کولیک، شیرخشک تا حالا دادی؟؟

اره هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک..این دل درده ..ارومه یهو میپیچه ب خودش پاهاشو جمع میکنه جیغ میزنه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
گریپ میکسچر خیلی خوبه من تا بچم 4 ماهه شد هر شب کارم بود تا نمیدادم نمیخواستیم تازه الان که 10 ماهه ...

من دادم.یک درصد هم تاثیر نداشت.به اضافه انواع داروهای گرون خارجی.

هیچیش نمیشه فقط دردشو کم میکنه تو گوگل سرچ کن ترکیبش کاملا گیاهیه مثل اینه که خودت سرما بخوری بگی دا ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد یکم

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

عزیزم منم بچم یک ماهشه خیییلی اذیتم دقیقا همینطوریه که گفتی. حالا من داروی خواب بهش ندادم اما تو کار خوبی کردی دادی طفلک همش بیدار میشه درد داره. خب تو خودت وقتی سرما خوردی و حالت خیلی بده ترجیح میدی قرص بخری و بخوابی یا بیدار بمونی و حال بد رو تحمل کنی؟ بچه هم همینطوریه دیگه

یه روش دیگه که من برا بچم استفاده میکردم و خیلی خوب بود اینکه شکمشو در جهت عقربه ساعت ماساژ بده.. بع ...

ماساژ میدم یکم اروم میشه دوباره میگیره

اره زور هم میزنه.چطور ؟

رنگ صورت و بدنش قرمز میشه؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
نه ایرانی بود

خب این چون خارجیشه میترسم قوی باشه ..ایرانیشم دادم بهش فایده نداشت واسش

منظورم از اینکه زور میزنه یعنی اینکه مثلا هر یک ساعت ی ربع فقط زور میزنه

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁