2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار بیاید دلداری بدید بهم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست
عزیزم ناراحتی چرا بچه رفته رفته روده هاش داره بزرگ میشه داره به روال عادی میفته براهمین دلدردمبشه را ...

واااای تحمل درد گوششو ندارم دیگه ..خدایا کاش زود بزرگ میشد 😢

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
اره هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک..این دل درده ..ارومه یهو میپیچه ب خودش پاهاشو جمع میکنه جیغ میزنه

ببین عزیزم منم بچه دومه الان چهارماهسه دقیقا مثل بچه شما بود..دختراولم که با کمی عرق نعنا همراه نبات خوب میشد اما دومی هیچی خوبش نمیکرد ..تا اینکه یک دکتر بهم گف که اولا پدی لاکت خارج یخچال باشه زود خراب میشه و دیگه اثر نداره..حتما خریدی داخل یخچال بزار ...و مهمتر اینکه باید شیر خودت رو خوب کنی یعنی به هیچ عنوان لبنیات نخور..کیک  هم نخور ...غذاهای مونده هم نباید مصرف کنی  بقیه هم بهم گفتن ..وقتی غذا میخوری حتما حتما گیاه کلپوره  دم کن بخور..برو عطاری ها بهت میدن.زیره سبز هم خوبه دم کنی بخوری.اگه خودت شیرتو درست کنی دیگه بچه دل درد نمیگیره.ببین بعد از اینکه چی میخوری دلش درد میگیره..دیگه اونا رو نخور

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دختره

آخه من پسره بچم اول مشکوک شدیم گفتیم شاید تنگی مجرا ادرار داشته باشه...اما خداروشکر نداشت

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
ببین عزیزم منم بچه دومه الان چهارماهسه دقیقا مثل بچه شما بود..دختراولم که با کمی عرق نعنا همراه نبات ...

داخل یخچال میزارم ..واسه شیرمم واقعا رعایت میکنم ..چیزایی ک گفتی رو میگیرم دم میکنم ممنون

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
بس ک میگن دارو عوارض داره واسه بچه ترسیدم ..هرجا ی چیزی نوشته توی نت ادم نمیدونه ب کدوم عمل کنه

من پرستارم .بچه رو زجر نده !

درمان گیاهی خان باجی های فامیل رو اجرا نکن .عرق نعنا و اب نبات و ....این جیزا بخاطر غیر استریل بودن برای نوزاد ممنوع شد.

و اما دارو .منم ب پسرم پدی لاکت و کولیک میکسچر میدم .الان سه ماهشه هنوز بهش میدم بچه ها تا 6 ماهگی دل درد دارن یعنی تو میخوای تا 6 ماهگی زجرش بدی ؟!

و ی چیز دیگه .خداروشکر کن با دارو حالش خوبه .خیلی از همکارای من دارو روی بچه هاشون هیچ اثری نداشت و تا 6 ماهگی مادر و نوزاد با هم اذیت شدن

من پرستارم .بچه رو زجر نده ! درمان گیاهی خان باجی های فامیل رو اجرا نکن .عرق نعنا و اب نبات و ....ا ...

مرسی عزیزم بابت اطلاعاتت

داخل یخچال میزارم ..واسه شیرمم واقعا رعایت میکنم ..چیزایی ک گفتی رو میگیرم دم میکنم ممنون

تو.همین نی نی سایت خانمها برای بچه های نفخ دارن یا رفلاکس توصیه های خوبی کردن سرچ کن میاد گلم

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
نبات با شیشه میدادی یا با قاشق؟ من همش میترسم شیشه بهش بدم دیگه سینه خودمو نگیره

شیشه اصلا نداره که بخوام بهش بدم

از قاشق چایخوری استفاده میکنم

وقتی هم که نبات میخوره پاهاشو مثل دوچرخه نرمش میدم نفخش خالی میشه پی پی هم میکنه چند دقیقه بعدش زود خوب میشه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 

عزیزم گرامیداب از داروخانه دکتر روازاده بگیر خیلی عالیه و کاملا گیاهی... شکم و کمر نی نی رو هم با روغن کرچک ماساژ بده در جهت عقربه ساعت تا روده هاش تخلیه بشه ....

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

آروغش رو خوب میگیری ؟

اره میگیرم .بجز مواقعی ک بعد شیر خوردن خوابش میبره و هرکار میکنم نمیزنه