2777
2789

یکماهه زایمان کردم دخترم چند وقته دل درد داره ..انقد ب خودش میپیچه و جیغ میزنه ک جیگرم اتیش میگیره ..الهی من بمیرم و نبینم این روزارو..

با اینکه هیچ چیز نفخ داری نمیخورم و خیلی رعایت میکنم ..بردم دکتر دارو داده اما تاثیر چندانی ندارن اصلا دلمم نمیخواد بهش دارو بدم تمشب مجبور شدم ی شربت قوی بهش دادم الان خوابش برده اعصابم خورده 😢

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو چی داده دکتر بهش؟

قطره پدی لاکت و شربت گرایپ واتر  اما اثر ندارن منم گریپ میکسچر بهش دادم فقط اون ارومش میکنه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

کولیک داره و خیلی واسه پدر و مادر دردناکه که بچه اینطوری بپیچه بخودش پسر منم اینجوری بود

ولی شنیدم اینجور بچه ها سالم تر و مقاوم تر میشن تو بزرگ سالی

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

گریپ میکسچر خارجی هم خوبه اگه گیر بیاری غصه نخور این دل دردا تو همه بچه ها طبیعیه شاید طبع سرد داره یکم بهش اب جوش و نبات بده قد یه گندم خیلی تاثیر داره 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

فقط دلم میخواد گریه کنم ..الان اعصابم خورده چرا شربتو دادم بهش اما خب تحمل دیدن درد کشیدنشو هم نداشتم