2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار بیاید دلداری بدید بهم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق نعنا ده قطره در روز به همراه شیر.نبات داغ.گرم کردن شکم تاثیر زیادی داره.تاب دادن شدید.ماشین سوار ...

همه این کارا رو کردم فایده ندارن😔

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

نگران نباش عزیزم.این یه مرحله ست که همه بچه ها میگذرونن.. ایشالله که زود تموم شه.بچه من که تا40 روزگی داشت و بعدش خوب خوب شد.. ایشالله که بچه شماهم مدتش کم باشه.. درضمن رازیانه هم خوبه.خودت بخور که بره تو شیرت

قطره پدی لاکت و شربت گرایپ واتر  اما اثر ندارن منم گریپ میکسچر بهش دادم فقط اون ارومش میکنه

ضرر نداره عزیزم بهش بده نذار زجر بکشه آخه چقدر حساسید

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
گریپ میکسچر خارجی هم خوبه اگه گیر بیاری غصه نخور این دل دردا تو همه بچه ها طبیعیه شاید طبع سرد داره ...

همونو دادم اما چون قویه بعد ک میدم بهش عذاب وجدان میگیرم ..میگم نکنه چیزیش بشه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

من به پسرم فلوس دادم

یه چیز گیاهی

تو عطاری ها هست

اون می شکستم یه دیسک مانندی داره توش به تعداد زیاد مثل لیمو عمانی روی اون دیسک رو تو اب جوش حل می کردم روزی دو قاشق چا یخوری می دادم بهش

البته من توصیه نمی کنم چون ممکن به بچه شما نسازه

ولی واسه پسر من آب رو آتش بود 

گریپ میکسچر خیلی خوبه من تا بچم 4 ماهه شد هر شب کارم بود تا نمیدادم نمیخواستیم تازه الان که 10 ماهه ...

خارجیشو میدادی ؟ 

همونو دادم اما چون قویه بعد ک میدم بهش عذاب وجدان میگیرم ..میگم نکنه چیزیش بشه

هیچیش نمیشه فقط دردشو کم میکنه تو گوگل سرچ کن ترکیبش کاملا گیاهیه مثل اینه که خودت سرما بخوری بگی دارو نمیخورم ضرر داره بعد تب کنی و عوارضش بدتر از دارو باشه با خیال راحت بهش بده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
قطره پدی لاکت و شربت گرایپ واتر  اما اثر ندارن منم گریپ میکسچر بهش دادم فقط اون ارومش میکنه

زور میزنه بچت؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

یه روش دیگه که من برا بچم استفاده میکردم و خیلی خوب بود اینکه شکمشو در جهت عقربه ساعت ماساژ بده.. بعد همونجور که دراز کشیده پاهاشو هی بالا و پایین کن.یه عالمه نفخ خارج میشه.بچه سبک میشه.