2777
2789

من نه ماه مصرف کردم

آره عزیزم خیلی تاثیر داشت

برای من فقط خشکی لب خیلی زیاد بود

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من نه ماه مصرف کردم آره عزیزم خیلی تاثیر داشت برای من فقط خشکی لب خیلی زیاد بود

برای کنترل چربی پوست صورت استفاده کردی؟ بعد قطع قرص چربیت یرنگشت؟و.اینکه در حین درمان از شوینده و.مرطوبکننده پوست چرب استفاده میکردی یا خشک؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کنترل چربی پوست صورت استفاده کردی؟ بعد قطع قرص چربیت یرنگشت؟و.اینکه در حین درمان از شوینده و.م ...

برای جوش صورت استفاده کردم

بعد از قطع نزدیک دو هفته ی ذره جوش زدن بعد دیگه تکرار نشد

شوینده گفته بود نزن، فقط بالم لب میزدم

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

میخام برم دکتر برام بنویسه شما استفاده کردید؟

نه من استفاده نکردم ولی بری دکتر ممکنه با یه روتین پوستی خوب چربی صورتت رو کنترل کنه

میشم یه خانم دکتر داروساز خفن ... مطمئنم 💖دانشجوی داروسازی🧪💊💉

نه من استفاده نکردم ولی بری دکتر ممکنه با یه روتین پوستی خوب چربی صورتت رو کنترل کنه

دکتر رفتم بهش گفتم چربی پوستم شدیده درجا خواست برام راکوتان بنویسه اما من نگرفتم الان پشیمونم چون مجبورم استفاده کنم چون چربی پوست منو هیچ شوینده و.هیچ روتینی کنترل نمیکنه

دکتر رفتم بهش گفتم چربی پوستم شدیده درجا خواست برام راکوتان بنویسه اما من نگرفتم الان پشیمونم چون مج ...

اها خب اگه شدیده یه مدت کوتاهی استفاده کنین بعد که بهتر شد با محصولات پوستی تحت نظر پزشک کنترلش کنید اگه پوستتون زیاد خشک بشه پیری زودرس میاره

میشم یه خانم دکتر داروساز خفن ... مطمئنم 💖دانشجوی داروسازی🧪💊💉

اها خب اگه شدیده یه مدت کوتاهی استفاده کنین بعد که بهتر شد با محصولات پوستی تحت نظر پزشک کنترلش کنید ...

الان با این چربی شدیدی ک پوستم داره پوسته پوسته هم میشه