2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار بیاید دلداری بدید بهم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 86 پست

کولیک داره نگران نباش معمولا تا۶ ماهگی خوب میشه دکتر ببرش بهش دارو اینا میده اگرم شیر خشک میدی بهش از دکترش نوعشو بپرس به غذام که افتاد برنامش با بقیه یکم فرق داره دختر یکی از فامیلامون همینجوری بود خوبم شد نگران نباش خیلی سخته نگه داشتنش ولی نا امید نشو

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

نگران نباش عزیزم 

منم مثل تو بودم

هر چی بزرگ تر بشه بهتر میشه

قطره کولیک از

پدی لاکت بهش بده

با قطره چکون من نبات سفید میدادم بهش خوب میشد

عرق نعنا هم خودت بخور 

همه ی اینا انقدر زود میگذره که همه رو فراموش میکنی 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کولیک داره نگران نباش معمولا تا۶ ماهگی خوب میشه دکتر ببرش بهش دارو اینا میده اگرم شیر خشک میدی بهش ا ...

پسر منم اینطوری بود

الان سه ماهشه خداروشکر خوب شد 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 

تازه اگرم شیر خودتو میدی باید خیلی مراعات کنی تو غذا خوردنت چون ممکنه یسری چیزد که خوردی بهش نسازه سرچ کن چیا خوب نیس نخور ازشون

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

منظورم از اینکه زور میزنه یعنی اینکه مثلا هر یک ساعت ی ربع فقط زور میزنه

ن اینطوری نیس ..گاهی تو خواب زور میزنه 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
شیر خشک بدی در کنار شیر خودت از دوماهگی سینه خودتو نمیگیره هاا

میترسم سیر نشه اخه 😔

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
مامانا می دونید دلیل کولیک گرم نبودن شکم تو دوران بارداریه؟

واقعا ؟؟؟؟ وای من همیشا شکمم لخت بود توبارداری .لعنت ب من