عزیزم گشنیز و شنبلیله اندازه نیم کیلو پاک کن و ریز خرد کن
بعد ی پس از تفت بده وقتی سبک شد سیر رنده شده یک بده لرز و سرخ کن
زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کن
بعد سبزی را بریز و تفت بده که رنگش عوض بشه
تمر هندی را با ۱ یا ۲ لیوان آب مخلوط کن و از لاک رد کن
سبزی که سرخ شد مراقب باش نسوزه حالا تمر را اضافه کن و زیرشو کم کن تا آروم آروم جا بیفته
من از ماهی سنگسر استفاده میکنم
زردچوبه و نمک و فلفل طعم دارش میکن
خوب سرخش میکنم
نیم ساعت آخر به خودش اضافه میکنم