2777
2789

ماهی رو خوب سرررخ کن ک خوشمزه بشه بعد بزارش تو قلیه ایقد خوبه وااای دهنم اب افتاد

من اگه یک ساعت خودمو تو آینه نبینم دلم واسه خودم تنگ میشه..موندم شما چی میکشید وقتی من نیستم😎😎😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه سبزیتو سرخ کن نه در حد قورمه ولی خب خام نباشه مثلآ ی ی ربع سرخش کن

تو ی ظرف دیگه ی پیاز خلالی سرخ کن و ی بوته سیر ریز شده بهش اضافه کن و با حرارت کم تفت بده بعد تن ماهی و اضافه کن ی قاشقم رب گوجه بزن و اخر سر سبزی و هم بریز ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک

تمر هندیتم از صافی رد کن ب ابش ی قاشق ارد اضافه کن بعد بریز رو مواد قلیه بزار کم کم جابیوفته

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

گشنیزو خوب سرخ کن 

ولی ن ک خ سیاه شه

پیاز تفت بده 

گشنیزو بریز ادویه ها رو بزن فلفل خوب بزن

سیرو تفت بده باهاش

ربگوجه بزن ب گشنیز و پیازت جوری ک رنگ ربت دراد یکمی و طعمش

بعد ک اب ریختی هم بسته ب ذائقت تمبر بریز

ماهی رو بزن تو ارد و زردچوبه و ادویه

سرخش کن 

نیم ساعت اخر پخت خورش بنداز

پیاز و سیر رنده شده یکم تفت بده سبزی رو بزیر خوب سرخ کن مرتب هم بزن بعد ادویه و فلفل بزن .یک گوجه رنده کن یا یکم رب بریز هم بزن اب  تمر رو کم کم بریز روش و سرخ کن  . و وقتی روغن انداخت مواد ت آب بریز . ماهی جدا سرخ کن بزار داخل قلیه جا بیفته یا تن ماهی رو باز کن بریز داخل .

قربان وفای سگ ♥️

سبزی قلیه شامل نود درصد گیشنیز و ده درصد شنبلیله رو خیلی ریز خرد بشه. خوب سرخش کن 

۲...یه پیاز ریز خرد بشه و سرخش کن 

۳..چند حبه سیر هم له کن تو پیاز سرخ کن 

۳..سبزی سرخشده رو بریز تو پیاز داغ و سیر

۴..یه ق مربا خوری رب گوجه بزن و با بقیه مواد تفت بده

۵..شیره تمر هندی رو اضافه کن 

۶..خوب تندوتیزش کن بزار ۱ساعت شعله ملایم جا بیافته 

۷..وقتی احساس کردی سبزیش خوب پخته شده و جاافتاده تن از رو اضافه کن و۲۰دقیقه بعد آماده است 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

عزیزم گشنیز و شنبلیله اندازه نیم کیلو پاک کن و ریز خرد کن

بعد ی پس از تفت بده وقتی سبک شد سیر رنده شده یک بده لرز و سرخ کن

زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کن

بعد سبزی را بریز و تفت بده که رنگش عوض بشه

تمر هندی را با ۱ یا ۲ لیوان آب مخلوط کن و از لاک رد کن 

سبزی که سرخ شد مراقب باش نسوزه حالا تمر را اضافه کن و زیرشو کم کن تا آروم آروم جا بیفته

من از ماهی سنگسر استفاده میکنم

زردچوبه و نمک و فلفل طعم دارش میکن 

خوب سرخش میکنم 

نیم ساعت آخر به خودش اضافه میکنم