2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42368 بازدید | 205 پست
مطمئن باش اگه ایشون ادم هرزی بودن زندگیشون اینطور عاشقانه نبود و به ١۴ سال نمیکشید

درسته 

مگه اینکه خیلی زرنگ باشن ک بعد 14سال برادرت نفهمیده باشه ذاتش چیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزهاااااا

من تو زندگیم بهم ثابت شده از یه چادری بیشتر باید بترسم تا یه مانتویی و آزاد

به تمام مقدسات عالم قسم چند تا چادری دیدم که تن آدم مبارزه وقتی باهاشون صمیمی میشه

مایلید تعریف کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین چیزای کوچیک ک خواهرشوهراحسادت میندازن ممکنه باعث یه حادثه بزرگ شه

تقریبا چندهفته پیش یه اتفاقی افتادبرات تعریف میکنم تاسرت توزندگی خودت باشه

دوتادوست صمیمی بودن چندسال دانسگاه هم باهم رفتن یکی ازدخترادوس پسرمیگیره دانشگاه وکلا ب دوستش میگه عکسای دونفرشون رواون بگیره خلاصه خیلی صمیمی بودن بعدها داداش دختره میگه اگه دوستت خوبه بگیرینش یعنی ب دادلشش گفته پیشنهادچون این دوتاصمیمی بودن دختره باشوق وذوق ازدوستش برادادلشش خواسگاری میکنه وایناازدواج میکنن خلاصه میگذره ودوستش وداداشش عاشق هم میشن وداداشش برادوستش خرجای انچنانی میکرده خلاصه اینقدحسادت میکنه یه روزی عکسای قدیمی عروسشون روبادوس پسرش روبراداداشش میفرسته تا زنشوازچشمش بندازه داداششم بادیدن عکسا دیوونه میشه میره پسرروببینه باهم بحثشون میشه وداداشه پسروروب قتل میرسونه نتیجه یک حسادت الکی دخترانه باعث بدبختی سه خانواده شد ‌

اخخ حسادت سرچی داداشم براش مانتوخریدکفش خریدطلاخرید واینا ااخه احمق بیادبراتوبخره

این هشتگ شما خیلی جالبه. چرا وقتی ی نفر میخاد راجع به زن داداشش اینجا ی راه حل بخاد همه به چشم ی آدم ...

خوش به حال عروساتون.دو ساله که از گل نازک تر نگفتم ولی اندازه یه ارزن قدر نمی دونن و عزت و احترام نمی ذارن.تازه جلسه غیبتم راه میندازن🙁

خدایا شکرت بابت همه چی❤❤
گلم وقتی میخوای شیر بدی بچه تکون میخوره یاهرچی اگه مثلا یهوبخواد حواسش پرت بشه دیده بشه اون خانوم هر ...

اخه این خانوم میگه بعدش که شیر دادن تموم میشه دیگه سینه هاشو دیر میکنه تو😯 من خودم بچه ندارم ولی خواهرم یا زن داداشم وقتی شیر میدن حتی منم سینه هاشونو نمیبینم به نظرم ادم اگه بخواد کاریو انجام بده میتونه ... تازه اصلنم چادری و مذهبی نیستن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
آره اینو موافقم.بازم بنظرم از بس چادر سر کرده و خودشونو پوشونده الان عقده ای شده...ولی همون ادم عقده ...

عزیز دلم من خودم چادری نیستم اما هیزی کردن و عقده ای بودن هیچ ربطی به پوشش و چادری بودن نداره

استارتر من به رفتارهای دیگش کار ندارم اما اگه ببینم خواهرم رن داداشم یا هرکی جلوی مرد غ،یبه و نامحرم سینشو میاره بیرون قشنگ تذکر میدم میگم فلانی عزیزم اینجا نامحرم هست سبنتو بپوشون یا برو تو اتاق .اماااا بقیه شیرین کاریاش از غیرت داداشتم هست.نمیتونه جلوزنشو بگیره باید شوهرش بهش تذکر بده وگرنه شما هرچی بگی بده میشی.من باشم به مادرم میگم که به برادرم کارهای زنشو گوشزد کنه بگه حرف پشت سرشه.مطمئن باش اگه تو اینکارو میکردی همین زن داداشت به شوهرش میگفت و داداشت میفتاد به جون تو

هیچی  
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزهاااااا من تو زندگیم بهم ثابت شده از یه چادری بیشتر باید بترسم تا یه ...

بگو 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
از نظر همه ی زنهای ایرانی داداششون مهربون و خوش اخلاق و خوش تیپ و همه چی نتمومه و داره در کنار زنش ح ...

عزیزم پسری ک چندین موردا از فامیل و غریبه ازش بخوان دخترشونو بگیره حتما ی چیزی بیشتر از بقیه داره

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
ن دیگه. اون اصلا قاطی جمع خونواده نمیشه اگه ده روز پیش ما باشه یک کلام حرف نمی زنه ب خدا. مگه سوالی ...

من نفهمیدم آخه پس چه جوری به شوهرای شما نخ میده حتما خیلی زیباس شوهرلی شما نگاهش میکنن

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ممکنه یه روز برای توام تاپیک بزنن عروس ماه یا تنبل بعد بگن ا ...

خخخخخ آره. یهو بیست نفر میریزن خونه آدم واسه شام.بعد انتظار دارن از داداششون کار نکشم.وقتی میان تا دوروز به زور از جام پا میشم به خدا

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

خوش به حال عروساتون.دو ساله که از گل نازک تر نگفتم ولی اندازه یه ارزن قدر نمی دونن و عزت و احترام نم ...

بخدا نمیخوام بگم خیلی خوبم. حتی یکبار زن داداشم با مامانم دعواش شد سرش جیغ میزد مامانم قلبش درد گرفت بردیمش دکتر خدا رحم کرد حالا اگر بیام گلایه کنم چون صرفا  خواهرشوهرم حقمه؟؟؟ من خودم خواهرشوهر دارم بخدا ارزنی بدجنسی نمیکنم اونام همینجوری خیلی خوبن. ولی دلیل نمیشه همیشه بگیم خواهرشوهربده