2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42368 بازدید | 205 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادست پس میزنه باپا پیش میکشه ...حالا داداشت روزبروزترعاشقش میشه معلومه مشکلی با رفتاراش نداره عزیزم هرزه ب اونی میگن ک بااینواون میپره 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

از نظر همه ی زنهای ایرانی داداششون مهربون و خوش اخلاق و خوش تیپ و همه چی نتمومه و داره در کنار زنش حیف میشه.

اینکه میگی بی احساسه، تیپ شخصیتی آدما فرق میکنه بعضیا درونگراو کم حرفن و دیر احساساتشونوبروز میدن

کاش قلبها در چهره بود...

من كلي مرد ميشناسم كه عاشق زنهاي غرغرو و بهانه گير هستن. اصولا زني كه حتي بيخودي ناز و غر نداشته باشه به نظرشون زن نيست و زنهاشونم طبيعتا همينجوري هست اخلاقشون به كم و زياد . رابطه زناشويي چيزي نيست كسي بفهمه چه خبره توش . همون 14 سال زندگي يعني برادر شما از خانمش راضي هست حتي اگر به نظر شما ديو دو سر باشه يا هرزه