2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42310 بازدید | 205 پست

راه کار بدین دوستان لطفا من نیومدم خاله زنک بازی ب خدا. اعصابم داغونه. 

اونایی ک میگن شما چکار داری برادری ک ی عمر با هم بزرگ شدین داره ی جورایی بهش خیانت میشه لابد میگین ب ما چ؟؟ 

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الناخانوم شما متن منوخوب متوجه نشدید

اون داستانی ک من گفتم دوتادخترصمیمی بودن ک ازهمه چی هم باخبربودن 

اخرسریکی ازدخترامیگه چه بهترازتوزن داداش من وخواستگاریش میکنه وعروسشون میشه بعدهاب خاطرخرجایی ک داداشش ب دوستش یاعروسشون میکنه حسادت میکنه وعکسای گذشته دوستش روداداشش میفرسته تاازچشش بندازه من عین واقعیت روگفتم ک تودادگاه دختره گفته بی حیایی نبوده یه گذشته داشته خب خیلی ازدختراوپیراقبل ازدواحشون دوس پسرودختردارن نمیشه ک بعدازدواجشون وسیله ای براازهم پاشیده زندگیشون لستفاده کرد

ب خدا قسم لطفایی ک هیچ خونواده شوهری در حق عروس نمی کنن با جون و دل براش انجام دادیم. ولی باعث و بان ...

میفهمم. هرکسی اینجا از خواهرشوهرش خون بدل هست تروخشک رو باهم میسوزونه. بعضی از عروسها انگار خدارواصلاااااا نمی شناسن انشاالله خدا برا خودشون همون مدل عروس رو بیاره تا پدرشونو دراره گرچه انقدر بی حیان که پدر عروس خودشونم در میارن 😐

همین که جوراب و ساپورت نپوشیدنو بد میدونی مذهبی هستی دیگه.

اگه روسری رو تا رو ابرو بیاری پایین ک مثلا حجاب دارم تازه چقلی خواهرای همسرت پیشش بکنی ک بی حجابن و بعدش ساقتو لخت کنی و وقتی کسی حواسش نیست دامنتو ی لحظه بالا بزنی عین بی حیایی و هرزگیه 

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍

بترس

نمونه اش تو محله ما اتفاق افتاده و داماد خانواده رفته با عروسشون .....

حالا داماده زنشو طلاق داده .عروس هم طلاق گرفته و اینا با هم ازدواج کردن 

جالبه بدونین عروس خانواده سنش دوبرابره داماده است 

بترس و روزهایی که ایشون خونه مادرتونه تو نرو یه مدت

خواهرم بخاطر یه قضیه ای مجبور شد دو تو یکی از شهرهای مذهبی اصفهان زندگی کنه(اصلا نظرات واسم مهم نیست ...

من شمالی هستم و اسم شمالی ها ب بی غیرتی در رفته , ما س سال ب خاطر کار شوهرم اصفهان زندگی کردیم ولی این چیرها ک شما گفتید اصلا ندیدم , با این ک اونجا خیلی هم دوست مجرد داشتم هم متاهل و واقعا مردم خوب و خونگرمی بودن , اما دوران مجذدی و دانشجوبی 6 سال تبریز زندگی کردم , و این چیرها ک شما میگی اونجا فط و فراووون دیدم , و به حودشون هم ک میگی , میگن تبریزی ها خیلی باز و متجدد هستن و این چیرها رو بد نمیدونیم , اما همه این کارها رو قایمکی از شوهرهاشون میکردن , فقط مونده بودم این چ تجددی هس ک در خفا باید انجام شه