2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42368 بازدید | 205 پست
واقعا چقدر شخصیت عجیبی دارن بعضیا. همین تاپیک رو چتد وقت پیش کسی راجع به خواهر شوهرش زده بود که موقع ...

دقیقا

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
وقتی حرف آبرو وسطه باید تذکر داد میخواد خوشش بیاد میخواد نیاد.اصن هرکی باشه.من به خواهرخودمم تذکر دا ...

بیگ لایک. اینا حیا ندارن از آدم بی حیا هم هرکاری برمیاد

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هشتگ شما خیلی جالبه. چرا وقتی ی نفر میخاد راجع به زن داداشش اینجا ی راه حل بخاد همه به چشم ی آدم ...

ب خدا قسم لطفایی ک هیچ خونواده شوهری در حق عروس نمی کنن با جون و دل براش انجام دادیم. ولی باعث و بانی ی ضرر مالی یک میلیاردی از سر عمد و حسادت  تو خونمون بود و ب روش نیاوردیم.

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
ب خدا قسم لطفایی ک هیچ خونواده شوهری در حق عروس نمی کنن با جون و دل براش انجام دادیم. ولی باعث و بان ...

واقعا?

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

قربون ادم چيز فهم خيلي از اين پوشش ها ازسر اجباره وگرنه اوني كه واسه پوشش ارزش قائل باشه ميدونه چه ر ...

دقیقاااا 

من خودم محجبه ام. باور کنین به تمام کارام حواسم هست که ناخواسته دل خانومی ازم نرنجه...

آدم ندید بدید و حسودی نیستم. خودم عروسم و چهار تا خواهر شوهر دارم ک متاسفانه از روی فرهنگ بد و حسادتای احمقانه دارن زندگیمو از هم می پاشن.

ولی بی حیایی رو نمی تونم هیچ جای دلم بزارم

آفرین بر شرفت

قربونت برم عزیزم. 

من میگم ما خانوما هستیم که حریم همدیگه رو حفظ میکنیم. وگرنه مرد شاکله اش مشخصه. 

هزار تا کار میکنیم بعد هم گله از خیانت دور و نزدیکمون داریم. ممنونم عزیز دلم 

ب خدا قسم لطفایی ک هیچ خونواده شوهری در حق عروس نمی کنن با جون و دل براش انجام دادیم. ولی باعث و بان ...

اشتباهه کردین.وقتی هویت یه نفر یه بار براتون مشخص شد دیگه براش مایه نزارین. خیلی رسمی. 

پس کی باید بفهمه کاراش زشته 

مشکل من فرهنگ بدیه ک تو خیلی از خونواده ها جا افتاده. عروس آوردیم باید دودمانشو ب باد بدیم. خواهر شوهرو و مادر شوهر باید سرطان بگیرن. متاسفم برای این طرز فکرا...

این زنم تو همین فرهنگ بزرگ شده. کاراش از سر عمده میخواد مثلا زندگی خواهرمو یا منو خراب کنه

کدوم خواهر شوهر حاضره 6 سال بچه تو رو بگیره تا تو بری سر کار و حتی حاضر نباشی سلام کنی و آخر سرم حتی ...

خودتون خرابش کردین.فکر کرده خبریه..

خوبی چو از حد بگذرد 

نادان خیال کج کند

اندازه خودش بهش بها بده

داماد وا نداده عزیزم. ولی اگه شوهر خواهر شمام بارها تحت چنین شرایطی قرار بگیره ممکنه یک نگاه بندازه ...

خب قربون شکلت، برادرتون عاقله بنظرتون اگر شک میکرد تذکر نمیداد بهش؟🤔

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
خب قربون شکلت، برادرتون عاقله بنظرتون اگر شک میکرد تذکر نمیداد بهش؟🤔

بعضی وقتا مردا نمیخوان واقعیتی ک خیلی براشون تلخه قبول کنن

اشتباهه کردین.وقتی هویت یه نفر یه بار براتون مشخص شد دیگه براش مایه نزارین. خیلی رسمی.  پس کی ...

نمیتونیم با داداشم مطرح کنیم خیلی سنگینه موضوع.