2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42368 بازدید | 205 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم ک بی حیایی یکی رو با حسادت دیگری اشتباه می گیرید 

به نظرم سعی کن وقتایی بری خونه مادرت که زنداداشت اونجا نباشه. منم اگه جای تو بودم خیلی ناراحت میشدم بهت حق میدم. زنداداشت چندسالشه?

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

چه داماد های آبکی ای، دامادی که با دو تا حرکت(بقول شما)، بخواد وا بده، پس امروز نه، فردا با حرکت یکی ...

داماد وا نداده عزیزم. ولی اگه شوهر خواهر شمام بارها تحت چنین شرایطی قرار بگیره ممکنه یک نگاه بندازه و این برای شما خیلی سنگینه

نمی ونم چرا اینجا اینقدر راحت قضاوت می کنید

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
خوشمـمیاد انگار بعضیا دنبال فرصت هستند تا بیان حجاب و مذهب رو بکوبند... خواهر من حجاب و پوشش طرف رب ...

قربون ادم چيز فهم خيلي از اين پوشش ها ازسر اجباره وگرنه اوني كه واسه پوشش ارزش قائل باشه ميدونه چه رفتاري هم داشته باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
داماد وا نداده عزیزم. ولی اگه شوهر خواهر شمام بارها تحت چنین شرایطی قرار بگیره ممکنه یک نگاه بندازه ...

دحتر برادرشوهرم بعضی وقتا میاد سرشو میزاره رو پای شوهرم دراز میکشه.درسته محرمشه ولی با این حال من خوشم نمیاد دختر گنده بیست سالشه خخخ.

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

به نظر من شما پیش شوهرت اومدی از زن داداشت ایراد گرفتی اون بیچاره هم لابد دو دفعه طرفداری زن داداشت ...

ن عزیز من نیازی نمیبینم در موردش با شوهرم حرفی بزنم

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
40 

اوووه پس بچه هم که نیست. خجالتم خوب چیزیه. من فک کردم کم سن و بی تجربه باشه

دحتر برادرشوهرم بعضی وقتا میاد سرشو میزاره رو پای شوهرم دراز میکشه.درسته محرمشه ولی با این حال من خو ...

ميدونم تو اين مواقع حرص ميخورين ولياين به خاطر دوست داستن زياده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

واقعا چقدر شخصیت عجیبی دارن بعضیا. همین تاپیک رو چتد وقت پیش کسی راجع به خواهر شوهرش زده بود که موقع شیر دادن سینه هاش بیرونه همه خانمها انواع کلمه های وحشتناک و تهمتها رو به خواهر شوهره زدن. حالا چون این بنده خدا راجع به عروسشون میگه همون حرفای زشتو باز به نوعی به خود استارتر بر میگردونن. واقعا میخواین یه کمم از مغزتون استفاده کنید؟؟ 

ميدونم تو اين مواقع حرص ميخورين ولياين به خاطر دوست داستن زياده 

آره خیلی. دلم میخواد کلشو بکنم.خخخخخ. 

کارش خیلی زشته بهش بگو موقع شیر دادن بره جای خلوت.متنفرم از این کار .دور از جون همه مگه حیوونیم که س ی ن ه  آویزون جلوی بقیه به بچه شیر بدیم.کارش جدا زشته.بعدم عزیزم من درکت میکنم تا زنی کرم نداشته باشه جلب توجه نمیکنه و حس بدی تو بقیه خانوما ایجاد نمیکنه.هیچ ربطی هم به محجبه بودن و نبودن نداره.من تو خانواده ای بزرگ شدم که هم مذهبی داریم هم کاملا باز.

اما هرگز از خانومای باز خانواده ام حرکت زشتی ندیدم ولی زنداداش محجبه ام دائم داره کرم میریزه که بقیه نگاش کنم.به نظرم خیلی جدی باهاش برخورد کن.وقتی هم اون هست با شوهرت خیلی گرم بگیر. دمش و بزاره رو کولش.اگرم پر روتر ادامه داد به برادرت تذکر بده.اینا انگلن ولشون کنی زندگی بقیه رو بهم میزنن. بدون هیچ تعصبی تجربه شخصی خودم و گفتم 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...