2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

42310 بازدید | 205 پست

دوستان قبلا توضیح دادم چند ساله ب این سایت سر می زنم ولی الان اونقد تحت فشارم ک میخوام حرفای دلمو بزنم.

داداش من مثل خیلی از مردای دیگه اولین ملاکش برای ازدواج زیبایی بود و بعد حجاب. اگه ی ذره موی ماها بیرون بیفته فورا عصبانی میشه. خلاصه بعد از چندین سال سخت گیری زن داداشمو ک یکی از فامیلا معرفی کرده بود پسندید. چادری بود. خیلی خوش برخورد و خنده رو. چهرشم خیلی خوبه. خلاصه معیارای داداشمو داشت و الان 14 ساله زیر ی سقفن و داداشم روز ب روز عاشق تر میشه.

اینم بگم داداش من یکی از نمونه های بی نظیر تو مرداس. هرگز دوس دختر نگرفت. قیافش خوبه. سالمه. بسیار خونواده دوست. دست و دل باز. دلسوز و.... ک البته در جوار زن داداش الان کمی خسیس شده ولی باز برای خونوادش عالیه. اینقدی بگم ک هرگز با بدترین کارای زنش صداشو بالا نمی بره. حسابی هواشو داره همه جا. 

زن داداش نگو بلا بگو... هر وقت چیزی ب دلش نباشه اخم و تخم و زورگویی تا بهش برسه...

از طرفی اونقدری سیاست داره ک وقتی از هر کس متنفر باشه بیشتر بهش لبخند می زنه.دخترای دیگه بعد ازدواج تا بخوان ب خودشون بیان و اخلاق شوهرو بشناسن و دست از احساست بردارن 4 سالی طول می کشه. اما این از اولش عین زن با تجربه رفتار می کرد. گاهی از دست دادشم عصبانی میشه حس می کنم زبونم لال ب مرگش راضیه. خیلی خیلی بی احساس و کم حرفه. ولی زمان بحران و دعوا قشنگ دل طرف رو ب دست میاره. 

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا هرزه صفت خوبی نبود خداییش.فکر کردم طفلی چیکار کرده که بهش میگی هرزه

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

#‍ به هم دیگه برچسب نزنیم مواظب انتخاب کلمات باشیم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج