2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42368 بازدید | 205 پست
بگو 

خواهرم بخاطر یه قضیه ای مجبور شد دو تو یکی از شهرهای مذهبی اصفهان زندگی کنه(اصلا نظرات واسم مهم نیست!قصد توهین ندارم و به قرآن فقط دارم حقیقتو تعریف میکنم همه جا خوب داره بد هم داره)بعد تو یه تولیدی مانتو کار میکرد؛۹۰ درصد اون شهر چادری بودن؛من تو یه روز نزدیک ۱۵ تا خانم رو اونجا دیدم

اولیش مادرشوهر یکیشون بود که ۶۰ ساله و محجبه ولی همون روز با پسرعموی همسرش قرار داشت(البته شوهرش دوسال بود فوت کرده بود)عروسش هم تو سال سوم دبیرستان باردار شده بود مجبور شده بود مخفیانه به دنیاش بیاره و دوسال هم مادربزرگه از نوه مواظبت کرده بعد عروسی کردن ؛دختره پدر مادر نداشته پدربزرگش هم متوجه بزرگ شدن شکمش نشده

مورد بعد هم یه دختره بود چادری عقد هم بود ولی دوست پسر داشت؛داشتن با کمک هم جهیزیه میخریدن

سومی هم دختر بود فوق العاده محجبه ولی تو تایم ناهاری رفت خونه دوست پسرش

چهارمی هم نگم براتون که چادری ولی میگفت دیروز تو خونه شراب انداختیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیتونم تصور کنم سینه یه خانم بیرون بمونه یه ساعت توجمع مردانه والا منم دوتابچه شیردادم یااین خانوم زیادی اغراق میکنه یااون خانوم کرم داره   یاهم همسرش زبون نداره همسرمن بود ازوسط نصفم میکرد به مقدارمساوی البته

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
همش بد بود به جز زل زدن تو چشم یکی.من خودم موقع حرف زدن با طرف مقابلم سقفو که نگاه نمیکنم.چه زن باشه ...

ن عزیزم زل زدن غیر از موقع حرف زدن

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
گل گفتی من یبار راجب زن داداشم گفتم ی خانمی گف حتما خودتون ی کاری کردین بعدم ک ماجرای شر درست کردناش ...

عروس ما داداشمو برا مهریه انداخته زندان. پسرش بهش زنگ زد گفت نمیخام ببینمت😔😔 بچه داداشم ۱۰ سالشه خونه مامانمه هرروز زنگ میزنه گریه میکنه اونم محلش نمیزاره. بعضی زن داداشا خیلی پستن😔

اصلا نمیتونم تصور کنم سینه یه خانم بیرون بمونه یه ساعت توجمع مردانه والا منم دوتابچه شیردادم یااین خ ...

ب خدا نمی دونم داداشم چی شده ک نمیبینه یا اصلا نمیخواد ببینه

استارتر من به رفتارهای دیگش کار ندارم اما اگه ببینم خواهرم رن داداشم یا هرکی جلوی مرد غ،یبه و نامحرم ...

منم اصن حوصله م نمیکشه یکی اینجور رفتار کنه.چن بار پیش اومده زنداییام کاری کردن با عصبانیت گفتم نمیتونم تحمل کنم 

ب خدا نمی دونم داداشم چی شده ک نمیبینه یا اصلا نمیخواد ببینه

شمابهش تذکربده به مامانت بگو به داداشت بگه موقعی که زنداداشت اونجا نیست بگه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
به نظر من شما پیش شوهرت اومدی از زن داداشت ایراد گرفتی اون بیچاره هم لابد دو دفعه طرفداری زن داداشت ...

ن عزیزم اگه چیزی نبود دختر عموم متوجه رفتار غیر عادیش با دومادمون نمیشد

منم اصن حوصله م نمیکشه یکی اینجور رفتار کنه.چن بار پیش اومده زنداییام کاری کردن با عصبانیت گفتم نمیت ...

وقتی حرف آبرو وسطه باید تذکر داد میخواد خوشش بیاد میخواد نیاد.اصن هرکی باشه.من به خواهرخودمم تذکر دادم چند بار البته حواسش نبوده که سینت پیداس پوشونده.یا شوهرم به هیچ عنوان احازه نمیده من توجمع دامادها باشم یا اینجوری باشم.ازاول گفته من خوشم نمیاد.درحدسلام و احوالپرسی.بعضیا خودشون کرم دارن باید سراین کرما را برید 

هیچی  

چه داماد های آبکی ای، دامادی که با دو تا حرکت(بقول شما)، بخواد وا بده، پس امروز نه، فردا با حرکت یکی دیگه وا میده،پس بهتره داماد هاتونم هرزه تلقی کنید با توجه به گفته هاتون😏😏☺☺

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

والا من خودم بچه شیر میدم کلا هم اهل حجاب نیستیم و راحت میگردیم تو مهمونیا ولی خب شیر دادن ب بچه حرمت داره و با اینکه با مردای فامیل راحتیم هیچ وقت نذاشتم‌ کسی سینمو ببینه چون بالاخره هر جا بری مهمونی ی اتاقی هس ک راحت شیر بدی یا اگرم‌نبود آدم میتونه ی شالی،کوفت و زهر مارس بندازه روش ک کسی نبینه😐😐😐😐کار زن داداشت اصلا با منطق جور در نمیاد

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
همین چیزای کوچیک ک خواهرشوهراحسادت میندازن ممکنه باعث یه حادثه بزرگ شه تقریبا چندهفته پیش یه اتفاقی ...

متاسفم ک بی حیایی یکی رو با حسادت دیگری اشتباه می گیرید