2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42368 بازدید | 205 پست
عزیز دلم من خودم چادری نیستم اما هیزی کردن و عقده ای بودن هیچ ربطی به پوشش و چادری بودن نداره

منم نگفتم حتما ربط داره ما هم توی فامیل چادری زیاد داریم.ولی از سن کم پوشیدن یا زیادی افراطی سخت گیری کردن خانواده ها گاهی اینجوری طرفو زده میکنه و حجابو از ته دل قبول ندارن.

اگه کسی از خانم های مذهبی ازم دلخور شد عذر میخوام منظورم یه عده ی خاص بود.

من خودم به حجاب اعتقاد ندارم ولی معتقدم ار کی باید سرش به کار خودش باشه و به سایر عقاید اعترام بزاره

کاش قلبها در چهره بود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم آخه پس چه جوری به شوهرای شما نخ میده حتما خیلی زیباس شوهرلی شما نگاهش میکنن

نخ دادن یعنی رفتار خارج از عرف خونواده و خود اون آدم. یعنی زل زدن تو چش یکی. یعنی موقع شی دادن جلو داماد خانواده شوهر دو تا سینه در بیاری. یعنی وقتی بچه شیر نمیخوره یک ساعت سینه همینجوز آویزون باشه. یعنی ناز و اشوه

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
نخ دادن یعنی رفتار خارج از عرف خونواده و خود اون آدم. یعنی زل زدن تو چش یکی. یعنی موقع شی دادن جلو د ...

همش بد بود به جز زل زدن تو چشم یکی.من خودم موقع حرف زدن با طرف مقابلم سقفو که نگاه نمیکنم.چه زن باشه چه مرد توی چشماش نگاه میکنم حرف میزنم.یعنی هرزه م؟!!!!

کاش قلبها در چهره بود...
بخدا نمیخوام بگم خیلی خوبم. حتی یکبار زن داداشم با مامانم دعواش شد سرش جیغ میزد مامانم قلبش درد گرفت ...

کدوم خواهر شوهر حاضره 6 سال بچه تو رو بگیره تا تو بری سر کار و حتی حاضر نباشی سلام کنی و آخر سرم حتی ی تشکر زبانی هم نکنی؟؟؟؟؟😳

به نظر من شما پیش شوهرت اومدی از زن داداشت ایراد گرفتی اون بیچاره هم لابد دو دفعه طرفداری زن داداشت رو کرده حالا فکر کردی که لابد مخ شوهرتو زده نه عزیزمممممم تو شیردهی انقد سینه زشت میشه که من حتی جلو شوهرمم سینمو نشون نمیدادم و مطمان باش سینه ی پر شیر برا هیچ مردی جذابیت نداره....بعدم اگه سینش اینهمه بیرون مونده شوهرش ندیده ولی تو دیدی؟خب اگه همچین چیزی باشه شوهرش بهش تذکر میده 

کدوم خواهر شوهر حاضره 6 سال بچه تو رو بگیره تا تو بری سر کار و حتی حاضر نباشی سلام کنی و آخر سرم حتی ...

اشتباه میکنه.باید تشکر کنه و قدر بدونه.

ولی شما هم از روی علاقه اینکارو میکنی .یا لطفی نکن یا در برابرش توقع نداشته باش و منت نزار...ولی در هر صورت باید حتی یه تشکر کلامی هم شده بگه

کاش قلبها در چهره بود...
اخه این خانوم میگه بعدش که شیر دادن تموم میشه دیگه سینه هاشو دیر میکنه تو😯 من خودم بچه ندارم ولی خو ...

دقیقا همینطوره اگ آدم خودش بخاد کسی نبینه نمیزاره ببینن.ینی چی سرتو بپوشون بیا بدنتو بنداز بیرون  کرم داره

کدوم خواهر شوهر حاضره 6 سال بچه تو رو بگیره تا تو بری سر کار و حتی حاضر نباشی سلام کنی و آخر سرم حتی ...

من مخالف بی وجدانی و سوسه رفتن تو زندگی بقیم ولی وقتی یک نفر جواب خوبیای متعدد مثل شام و نهار خوردن تا 4سال تو خونه مادر شوهر بدون اینکه حتی کمک کنی سفره جمع بشه عجیبه. اونم در حالیه ک خودت تو 200 متر خونه مستقل همون کوچه باشی

بخدا نمیخوام بگم خیلی خوبم. حتی یکبار زن داداشم با مامانم دعواش شد سرش جیغ میزد مامانم قلبش درد گرفت ...

گل گفتی من یبار راجب زن داداشم گفتم ی خانمی گف حتما خودتون ی کاری کردین بعدم ک ماجرای شر درست کردناش گفتم بازم حق نداد ب من فقط ب جرم این ک خواهرشوهرم  تازه زن داداشم جای مامانم میشه فاصله سنی من  بچش چهارساله اخه من با زن این سنی چجوری تکه بندازم درگیرشم بعضیا نمیخوان قبول کنن عروس بدم وجود داره بدی خودشون نمیبینن