2777
2789
عنوان

زن داداشم ماهه یا هرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42310 بازدید | 205 پست
حالا یکی بگه من چ کنم. ب خدا وقتی میره تو چش شوهرم دیونه میشم

والله چی بگم آخه زندگی به این خوبی داره شوهر شماها را میخواد چکار . شاید بدجنسه کرم میریزه که بازم کار بدی میکنه . مامانت چی میگه ؟؟

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یکی ک جزکم حرفی ازش چیزی ندیدی چشش ب یه مرد بیافته غش غش بخنده و شیرین بازی در بیاره ب نظر تو مش ...

مطمئن باش اگه ایشون ادم هرزی بودن زندگیشون اینطور عاشقانه نبود و به ١۴ سال نمیکشید

وای وای خواهرشوهرای منو ببینی وقتی به شوهرم میگم به مهمونا چای یا میوه بگیر....    

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ممکنه یه روز برای توام تاپیک بزنن

عروس ماه یا تنبل

بعد بگن از داداشمون کار میکشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

این که سینتو جلو نامحرم بپوشونی حواس میخواد😕😕😕 دیگه همیشه حقو ندین به زن داداش 

گلم وقتی میخوای شیر بدی بچه تکون میخوره یاهرچی اگه مثلا یهوبخواد حواسش پرت بشه دیده بشه اون خانوم هرزس بخدا انگ بزرگیه اون اسم وواقعا گناهه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
الانم نگاهش. پوشش .حرفاش همه چی نشون میده ک میخواد دومادای خونواده رو ب دست بیاره و اا حدودی موفق شد ...

می خواد دومادای خونواده رو به دست بیاره؟!!!  

یعنی چی به دست بیاره؟ یعنی ببره صیغه شون کنه؟!!  

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    

یه کمپین تو اروپا راه انداخته بودن درباره اینکه شیر دادن مادر بچه فقط یه صحنه عاطفی قشنگه وگرنه هیچ جذابیت جنسی‌ای نداره. مادر باید بتونه راحت هر جا می‌خواد شیر بده. 

خود من شوهرم بیچارم کرده بود سر شیر دادن. یادمه دخترمو برا زردی بردیم بیمارستان. راهروی بیمارستان شلوغ بچه هم گرسنه بود گریه می‌کرد شوهرم نمی‌ذاشت شیر بدم. در به در دنبال یه اتاق خالی بود برم شیر بدم. تا یه مستخدمه دلش سوخت گفت فلان دکتر نیومده برید اتاقش.

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ممکنه یه روز برای توام تاپیک بزنن عروس ماه یا تنبل بعد بگن ا ...

دهنت 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
# ‍ ‍‍‍ن_به_خاهرشوهر

این هشتگ شما خیلی جالبه. چرا وقتی ی نفر میخاد راجع به زن داداشش اینجا ی راه حل بخاد همه به چشم ی آدم مداخله گر و دشمن بهش نگاه میکنند؟؟؟ یعنی همه عروس ها خوبند و همه خواهرشوهرا بد؟؟؟ من خودم خواهرشوهرم و ۴ تا زن داداش دارم ولی هرکس تازه اومده تو فامیلمون میگه شما چقدردچقدردررابطه با عروساتون مهربون و صبورید ولی قرار نیست اگر آدم گلایه ای کرد دشمن عروس خانوادست

بچها یبار خواهرم شب بچش کنارش بوده شیرش داده بود خوابش برده بود سینشو داخل نکرده بود صب بابا میخواسته سر کار بره یهو میبینه پتو میکشه روو خواهرم بعذ خواعرم گف بیدار شدم اب شدم از خجالت گف بابام گف بخواب بابا جون سردت میشد بابامم روو خودش نیاورد خواهرم میگف رووم نمیشد دیگه توو صورت بابا نگاه کنم خخخ

شما همه تون عضو یه خانواده این.بگو بخند طبعیه.نمیشه که دور هم دست به سینه بشینید

ن دیگه. اون اصلا قاطی جمع خونواده نمیشه اگه ده روز پیش ما باشه یک کلام حرف نمی زنه ب خدا. مگه سوالی بپرسی جواب بده. خیلی خیلی سرده و فاصله میگیره

حال من بد نیست اقلا حسود نیستم 😍😍
این که سینتو جلو نامحرم بپوشونی حواس میخواد😕😕😕 دیگه همیشه حقو ندین به زن داداش 

آره اینو موافقم.بازم بنظرم از بس چادر سر کرده و خودشونو پوشونده الان عقده ای شده...ولی همون ادم عقده ای هم فوفش با یه نفر تیک میزنه نه که دیگه همه دامادا !! اینش اغراقه

کاش قلبها در چهره بود...