2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 159 پست
الان این بحث زنونه هست؟

این همون یک درصده کو خودتون تاپیک زدین .. تو ۹۹ درصد تاپیکا نمیتونید باشید اگه نه ترور میشوید😶😁

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

وای خانما چیکار دارین،خب ممکنه ایشون برن توی تایپیکایی که به دردش میخوره....حالا ایشون خوب نیس که خودش میگه مردم بقیه خوبن که باید با کارآگاه بازی بفهمیم مرده

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر این تاپیک پراز استدلال مرتبط هست از اونا بهره مند شو عزیزم

خدایی قرن 21 فضا نوردی جدا!؟ 

الان مگه تو هواپیما تفکیکه که تو فضا تفکیک باشه. الحمدالله مهمانداران مرد و زن ک اکثرا روابط حسنه ای دارن. چرا جو میدید؟ 

تازه همه اینا درستم باشه بی ربطه... 

کسی ک تاپیکش اینه ک بگه من آقا هستم به نظرت برای پاسخ گویی ب شما  اومده؟

حالا البته من فقط میخواستم بگم یه دلیل دیگه جور کنید پرچم خانوم ها در استدلال منطقی بالا بمونه 

احساس تنهایی شدید 
ب نظرتون اگر من همچين قصدی داشتم نمیتونستم با اسم ی خانم وارد بشم؟ پس لطفا ادبیات حرف زدن رو رعایت ...

ببين برا ما نه مهمه نه فرقى ميكنه كه باشى يا نه

داريم ميگيم اينكارت از اصل اشتباهه 

حالا خود دانى......

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
والا از صبح تاشب حرف مادرشوهر و جاری و کتک زدن شوهره ی آقا بیاد همش بحثا زنونس والا تو تاپیکای زنونه ...

ممنون از نظرتون 

موضوع همین جبهه گیری و خشم و تنفر ناشناخته هست

خب تاپيك زدى دارى از حقوق مردا صحبت ميكنى تو يه سايت كاملا زنونه درضمن به نظرم مردى كه سر ...

آره دقیقا 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
ب نظرتون اگر من همچين قصدی داشتم نمیتونستم با اسم ی خانم وارد بشم؟ پس لطفا ادبیات حرف زدن رو رعایت ...

هستن مردایی که هستن توسایت ولی نه تاپیک میزنن نه نظرمیدن و،اسم کاربریشونم مرده وسکوت میکنن میخوونن فقط...

جاهاییکه فان هستش نظرمیدن مث کاربر مردمتود1360...

ویااقای جوانمرد...

من تاحالاندیدم نظری بخواد و...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خدایی قرن 21 فضا نوردی جدا!؟  الان مگه تو هواپیما تفکیکه که تو فضا تفکیک باشه. الحمدالله مهمان ...

مگه واس پاسخگویی به من باید بیاد شاید بخاد از بحثهای خانوادگی چیزی واس زندگیش یاد بگیره مگر هرکس تاپیک بزنه منتظره ی آقا جواب بده حالا گیریم ایشون تو سایت چنتا تاپیک خانوادگی و مشکلات زندگی رو بخونه چی میشه مثلا؟؟مگر ما مطمعنیم این آقا یا هراقایی الزاما می‌ره تاپیکای زنانه 

هستن مردایی که هستن توسایت ولی نه تاپیک میزنن نه نطرمبدن واسم کاربریشونم مرده وسکوت میکنن میخوونن فق ...

اگه با ی نظر دادن کوچیک مخالفین نظر ندید اجباری در کار نیس منم یادم نمیاد ب خانمی توهین کرده باشم