2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 159 پست
عزیزم اگه کسیم پول نداشته باشه درست نیس زندگیشو دست کسی بسپره که درسشو نخونده،،دونفر معدشون درد میگی ...

منم اینهارومیدونم

ولی هستن توسایت نیستن؟

نیستن خانوماییکه حالاشرایطش نبوده نتونستن برن دکترواومدن اینجانظرخواستن؟

اگه همه تاپیکاروی افکارمن وشمابودکه مسلماًهیچوقت مخالف نداشتیم همه موافق بودن...

گاهی فراترازهمین تاپیک معده دردم هست اینجا...بقول بعضیاطرف رووش نشده ازدکترش بپرسه اومده تومجازی تاپیک زده(توتعریف یه سری هاعقب مونده حساب میشن)

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
منم اینهارومیدونم ولی هستن توسایت نیستن؟ نیستن خانوماییکه حالاشرایطش نبوده نتونستن برن دکترواومدن ...

اخه واقعا زشته که هی جدا میکنیم دیگه گذشت اون زمان حالا شما هرچقدرم حزص بخوری اقایون میان،،بعدشم شاید اقایی بیاد بخواد چهارتا چیز یاد بگیره واسه همسز خودش روش نشه از کسی بپرسه چه عیبی داره بابا

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دقت خوندم عزیزم شما هم تناقض ایجاد نکن میگی من دراین مورد حرف نمیزنم ولی راحت نیستم مردی باشه این ...

واسه نظردادن گفتم

شایدیه نفرهمون مشکل داشته باشه ولی سراینکه ببینه مردهست نظرنده ومشکل اون خانم حل نشه...

واقعاًجزخودتون وهمسرتتون راحتیدببینیدیکی دیگه م میدونه چتونه؟

تناقض نیست حرفام

شعارم نمیدم که بایدمردهاباشن و...چون واقعاسایت زنونه س بعضیام که هستن انگارنیستن بودنشون روحس نمیکنیم...

درضمن مردهاهمه جاهستن ومی مونن نیازی نیست شمانگران عقب مونده های سایت باشی...

منم نظرموگفتم این همه برچسب نبایدپشت بندش باشه...

شمام بیانظرتوبده نیاز به برچسب عقب مونده گفتن نیست...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اخه واقعا زشته که هی جدا میکنیم دیگه گذشت اون زمان حالا شما هرچقدرم حزص بخوری اقایون میان،،بعدشم شای ...

دقیقاحرف منم همین بود

منتهی وقتی تاپیک میزنن نظرمیخوان یعنی چراغ خاموش نیومده ومنم نظرمومیدم شعارنمیدم...

مث خیلی ازمردای سایت چراغ خاموش بیان وبرن ...تاپیک زدن نداره این...

واسه نظردادن گفتم شایدیه نفرهمون مشکل داشته باشه ولی سراینکه ببینه مردهست نظرنده ومشکل اون خانم حل ...

عزیزم من پستتو ریپلای نکردم شما اول شروغ کزدی و با نظر من مشکل داشتی...مجبورت نکردم جوابمو بدی نظر خودم بود اینقد قانون مداری خوبه وقتی هی میگی نظرا فرق دارن عملم کنی چون الان نظر من باشما فرق داره شماهم ولم نمیکنی....بعذشم گفتم کع من حرفامو اینجا نمیزنم که بخوام مشکل داشته باشم

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
دقیقاحرف منم همین بود منتهی وقتی تاپیک میزنن نظرمیخوان یعنی چراغ خاموش نیومده ومنم نظرمومیدم شعارنم ...

خب خواسته بدونه بخدا خیلی از خانما هم بعضی وقتا تایپیکای الکی میزنن چیکار کنیم

عزیزم من پستتو ریپلای نکردم شما اول شروغ کزدی و با نظر من مشکل داشتی...مجبورت نکردم جوابمو بدی نظر خ ...

نطرات فرق داره ولی درصورتیکه نظربدی نه اینکه بگیددلم میسوزه برای ایناکه زنشون اینجورین و...عقب مونده ...

این نظرنیس بیشترتوهین...

من نظرشخصیمه

نظرشمام باید میشدکه نه بیا سایت وبیااستفاده کن و...

نه اینکه نظرنداده نظرکساییکه مخالفن روعقب مونده و...فرض کنی

من بیکارنیستم ریپلی کنم چیزی دیدم ریپلی کردم

مگه من گفتم انقدربدم میاد ازاوناییکه میگن بیا بیاتوسایت و...!؟؟؟؟

نطرات فرق داره ولی درصورتیکه نظربدی نه اینکه بگیددلم میسوزه برای ایناکه زنشون اینجورین و...عقب مونده ...

شما به خودت گرفتی چیکارت کنم میشه تمومش کنی واقعا خسته شدم از بحث بیخود

بنظر منم يه جاهايي حضور اقايون بد نيست از نظرات خانوما اگاه بشن بدونن بعضي رفتارها كه بنظرشون عاديه چطور ميتونه روح و روان يه خانوم رو به هم بريزه اينكه بتونه بين خانومش و مادرش رابطه خوب برقرار كنه يه چيزايي هم بدونه از دنيا اومدن بچه و نيازهاي مادر تازه زايمان كرده و احتمال افسردگي گرفتنش و … خيلي چيزاي ديگه 

منتها از رو عنوان تاپيكها بايد خودشون رعايت كنن و توشون وارد نشن البته زدن بعضي از تاپيكها درست نيست ولي همه جور ادم هست ديگه چاره چيه

من خودم اصلا مشكلي ندارم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
هواپیما هم کم کم میشه مثل اتوبوس مثل خیلی جاهای دیگه ک تفکیک شد چون هنوز ما تو این حرفای زنونه مردون ...

بیخیال... ما ک راضی هستیم هواپیما هم تفکیک بشه... چون دیدم زن و شوهرای مردم رو رو هوا زدن! 😉

احساس تنهایی شدید