2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 159 پست
ب نظرتون اگر من همچين قصدی داشتم نمیتونستم با اسم ی خانم وارد بشم؟ پس لطفا ادبیات حرف زدن رو رعایت ...

مگراینکه واقعامث چندتاآقاییکه توسایتن نظرو...نذاری توهرتاپیکی که خانومهامعذب نشن...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
سلام  پسرم اینجا یه سرزمین مجازیه ....مردونه زنونه نیست که چادر بکشیم وسطش.... این جامعه مجازی ...

چقد حرفات به دل میشینه عزیزم چند بار رفتم و برگشتم گفتم بزار ریپلای کنم و بهت بگم💜

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه واس پاسخگویی به من باید بیاد شاید بخاد از بحثهای خانوادگی چیزی واس زندگیش یاد بگیره مگر هرکس تاپ ...

البته فک کنم  بحثش چندان مفید فایده نیست قطعا اقایون بی شماری دارن سایتو میخونن ولی اگر بخواد استفاده کنه با نیاز ب اعلام وجود نیست 

حالا باید ببینیم هدفش از این تاپیک چیه.. 

احساس تنهایی شدید 

بیچاره شوهراتوووووون😂

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
خدایی قرن 21 فضا نوردی جدا!؟  الان مگه تو هواپیما تفکیکه که تو فضا تفکیک باشه. الحمدالله مهمان ...

هواپیما هم کم کم میشه مثل اتوبوس مثل خیلی جاهای دیگه ک تفکیک شد چون هنوز ما تو این حرفای زنونه مردونه موندیم

اگه با ی نظر دادن کوچیک مخالفین نظر ندید اجباری در کار نیس منم یادم نمیاد ب خانمی توهین کرده باشم

تاپیکهارو یه دور ببینید؟

جذابه نظردادن توتاپیک مسائل خانومها؟

سایت زنونه س نظرخواستیدجواب دادم

شمااگه تاپیکی که مختص خانوماس نطربدیدبقیه خانومهامعذب میشن جواب نمیدن...

بعدشم شمااومدی تاپیک زدی من مردم بده بمونم توسایت؟انتظارنداریدکه همه بگن بله بمون؟!!!!!!

نظرمخالفم هست...

درضمن شمااگه نظربقیه براتون مهم نبودمث کاربرای مرددبگه بمونیدبخوونیدو اطلاعاتتون زیادکنید نه تاپیک تبادل نظر زدن و...

تاپیک هاهمه مسائل زنونه س حالاخود دانی...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
والا بعضیا انگار از کره مریخ اومدن تا حالا مرد به چشم ندیدن😕

دقیقا بخدا دلم براشوهراشون سوخت خیلی گناه دارن،،،چقد بعضیا از دنیا عقبن

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
والا بعضیا انگار از کره مریخ اومدن تا حالا مرد به چشم ندیدن😕

جالبه خودمون از تبادل نظر با آقایون ناراحتیم بعد همه میگن چرا تساوی حقوق زن و مرد نبست؟چرا ما زنا اینقدر بدبختیم ؟؟؟کدوم تساوی و آزادی و استادیوم رفتن وقتی هنوز ی تبادل نظر اونم مجازی نه فیس تو فیس خیلی زشت به نظر میادواقعا عجیبه

دقیقا بخدا دلم براشوهراشون سوخت خیلی گناه دارن،،،چقد بعضیا از دنیا عقبن

تازه ببین این عقیده ها نسل به نسل منتقل میشه ازمادربزرگا ب مادرا به ما و بعد دخترای این سرزمین هنوز پدرشون نفهمه پریودن هنوز از اینکه باردارن جلو پدرشون خجالت بکشن شرم و حیا خوبه نه اینقدر ک ی شکاف بزرگ ایجاد کنه