2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 159 پست
یه بار در مورد ماشین سوال داشتم رفتم یه سایت تبادل نظر مثل اینجا ک در مورد ماشین بود سوالمو نطرح کرد ...

من یه بار رفتم تو پادگان 😄

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
تفکیک جنسیتی چیه مثلا چه لزومی داره یه اقا درمورد سیکل یه خانوم یا تاریخ موعدش بدونه؟؟! واقعا معذر ...

شما مطمعنی این آقا الزاما تو این تاپیک می‌ره والا اسمش نینی سایته صبح تاشب حرف مادر شوهر خاهرشوهر جاری هست و کتک شوهر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر من 

اولا که معمولا مردها باید انقدر سرگرم کارو خستگی باشن که وقت نکنن بیان تو اینجور سایتها مثل شوهر خودم

دوما اینجا مسایلی مطرح میشه که مربوط به خانمهاست و یا درددل خانمهاست که به درد مردها نمیخوره اصلا

سوما حالا اگه مردی روحیه و علایقش به خانمها نزدیکه و دوست داره اینجور چیزهارو بشنوه من مشکلی ندارم.راحت باشه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
استادیوم آزادی رو خوب اومد🤣😂😂

والا...اونجام محیط مردونه س همین مردامیگن الفاظ رکیک بکارمیبرن وزشته و...

اینجام شمافک کن اومدی مطب یه ماما

جالبه واقعاموندن تویه همچنین محیطی؟!

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
لطفا درست صحبت کنید فکر کنم نمیدونید ک این روزا هر چیزی رو سرچ کنی به نی نی سایت میرسی پس خیلی از آق ...

بايد ببينى چى سرچ ميكنى كه به اينجا ميرسى😂😂😂

وگرنه هزاران سايت مردونه هم هست

تازه تو اومدى عضووووو شدى

اگه فقط ميرفتى راجب اون موضوعى كه سرچ كردى ميخوندى يه بحث جدا بود

نه اينكه تاپيك بزنى و تو بحثاى زنونه هم شركت كنى

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋

من مشکلی ندارم اگه با ادب و احترام بیان

ولی برام سواله واقعا تاپیک های اینجا بدردشون میخوره؟هیچ استفاده ای میکنن؟

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
بايد ببينى چى سرچ ميكنى كه به اينجا ميرسى😂😂😂 وگرنه هزاران سايت مردونه هم هست تازه تو اومدى ...

😂😂😂😂😂عاشقتم💪💪💪💪💪💪

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
الان این بحث زنونه هست؟

خب تاپيك زدى دارى از حقوق مردا صحبت ميكنى تو يه سايت كاملا زنونه

درضمن به نظرم مردى كه سركار بره و خونه و زندگى داشته باشه اينقدر بيكار نيست كه بياد تو اين سايتا

واقعا درك نميكنم

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
الان این بحث زنونه هست؟

والا از صبح تاشب حرف مادرشوهر و جاری و کتک زدن شوهره ی آقا بیاد همش بحثا زنونس والا تو تاپیکای زنونه جواب نمیدن توتاپیک عکس و جاری مادرشوهر همه هستن آقا بیاد همه تاپیکا یهووووو. زنونه میشه 

ب نظرتون اگر من همچين قصدی داشتم نمیتونستم با اسم ی خانم وارد بشم؟

پس لطفا ادبیات حرف زدن رو رعایت کنید درسته فضا مجازیه ولی پشت این فضا آدمای واقعی وجود دارن