2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 159 پست
ماشالااااا اصلا بهتون نمیاد ۳۹ باشین البته اگه عکس خودتونه  ببخشید فضولی کردم🙈🙈🙈🙈

خواهش میکنم ... اینکه فضولی نیست لطفه . 🙂

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
بله شما درست صحبت میکنید  منم منظورم همین جبهه گیری ها هست یکبار خودم بشخصه دیدم ی آقا ی تاپیک ...

اخه براااادررررره من اينجا يه سايته مربوط به باردارى

اخه تو اين وسط چيكار دارى كه ميخواى تازه از حقوق مردان هم دفاع كنى تو يه سايت باردارى😂😂😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️شايدم ميخواى حامله بشى

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بار در مورد ماشین سوال داشتم رفتم یه سایت تبادل نظر مثل اینجا ک در مورد ماشین بود سوالمو نطرح کردم همه از دم اقا بودن جواب دادن 

یه لحظه خس کردم رفتم تو پادگان دیگه ترفتم با اینگه بی احترامی نکردنو جوابمو خیلی منطقی دادن ولی فقط همون یه بار بود ک رفتم 

چون واقعا موضوعاتی ک مطرح میکردن ب من ربط نداشتو جیزیم سر در نمیاوردم ک در اختیارشون بذارم 

😘واسم صلوات بفرستید😘
🤣🤣🤣🤣🤣 انصافا این مردا که میان نی نی سایت واقعا بچه نگه می دارن؟شیر می دن به بچه؟پوشک عوض می کن ...

اره ديگه حتما نيتشو دارن كه ميان اينجا😂😂😂ميخوان تو باردارى و خونه دارى يه موقع مشكلى براشون پيش نياد

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
من همسر ندارم اگرم داشتم به من مربوط نبود چون صلاح مملکت خویش خسروان دانند.اگه اینجا چیزی به معلومات ...

من که خداروشکر تو این سایت ها نمیاد اصلاچون خودش هم می دونه یه سایتیه که همشون خانم هستن و خانم ها تایپک می زنن و می حرفن.براش جذابیتی نداره که تو این سایت باشه .فقط می ره تو نت دوربین مخفی ترسناک می بینه😂😂

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

اینجام ول نمیکنید؟😑

برید بذاریدچهارتاسوال جواب راحت بذاریم😕

تاپیک بارداری واقعاجذابه براتون؟

تاپیک های مسائل مادرانه چی؟

آیاتابه حال مردی اومده بگه افکارم بهم ریخته؟کمکککک

بریدمحیط اینجازنونه س😑

هروقت اومدیم استادیوم آزادی اون موقع بیاید نی نی سایت😊

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
یه بار در مورد ماشین سوال داشتم رفتم یه سایت تبادل نظر مثل اینجا ک در مورد ماشین بود سوالمو نطرح کرد ...

😂😂😂😂

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
اینجام ول نمیکنید؟😑 برید بذاریدچهارتاسوال جواب راحت بذاریم😕 تاپیک بارداری واقعاجذابه براتون؟ تا ...

استادیوم آزادی رو خوب اومد🤣😂😂

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

مردا ما زنا که درباره ی خاله و عمه و مادرشوهر و جاری میگیم حوصلشون سر میره و بی خود و خاله زنکی میدونن و اصلا گوش نمیدن تازه ما که همسرشونیم.بعد هستن مرذایی که بیان تو این سایتی که همش ازین جور حرفاست و بخوان بخونن.چه جالب

اخه براااادررررره من اينجا يه سايته مربوط به باردارى اخه تو اين وسط چيكار دارى كه ميخواى تازه ...

لطفا درست صحبت کنید فکر کنم نمیدونید ک این روزا هر چیزی رو سرچ کنی به نی نی سایت میرسی پس خیلی از آقایون به این سایت ناخواسته میرسن و عضو میشن

اره ديگه حتما نيتشو دارن كه ميان اينجا😂😂😂ميخوان تو باردارى و خونه دارى يه موقع مشكلى براشون پيش ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚