2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 159 پست

مورد نداره ولی نامناسب هست. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اصا حديث داريم مردى كه نى نى سايت بياد مرد نيست😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

انصافا این مردا که میان نی نی سایت واقعا بچه نگه می دارن؟شیر می دن به بچه؟پوشک عوض می کنن،؟؟؟؟

باردارم می شن😱😱😱😱😱😱؟؟؟؟؟

نه جدی سوال شد برام😁

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کسی نمیتونه جلو ورود و عضو شدن آقایون به این سایت رو بگیره به خودشون مربوطه من به شخصه دوست ندارم به یه سایت مردونه برم اینجا هم بیشتر واسه خانمهاست دیگه چون تاپیکا رو اونا میزنن اکثرا پس خود به خود رفتار مردونه مردها کم و به رفتار زنانه تغییر پیدا میکنه که چیز خوبی نیست کسی هم نمیتونه بگه نه من تغییر نمیکنم تاثیر میزاره

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

ببین در کل بهت بگم حتی اگه کمم سر بزنی خسته میشی کلا هرچی فکر کنی یجوری اینجا وارونشو میبینی،من خودم اومدم برا یه ماموریت فرهنگی گزارش آخرمو بنویسم برا همیشه رفتم.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
بله شما درست صحبت میکنید  منم منظورم همین جبهه گیری ها هست یکبار خودم بشخصه دیدم ی آقا ی تاپیک ...

بابا راحت باش چقدر تحت فشار و ادبی حرف میزنی😂

یعنی این همه نظر مخالف درست صحبت نکردن  و فقط یه نظر موافق درس صحبت کرد😆😆

سلام 

پسرم اینجا یه سرزمین مجازیه ....مردونه زنونه نیست که چادر بکشیم وسطش.... این جامعه مجازی خودش قانون داره و قانون گذار ..ماچیکاره ایم که بگیم شما بیا شما نیا ....ما خودمون شهروند مجازیه این جامعه ایم ....پس اگه به قوانین اینجا احترام بگذارید رعایت کنید کسی با شما کاری نداره ...تخلفم که زن ومرد نداره گل پسر ......

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بنظر من اصلا اشکال نداره ، خب شاید یه آقا بیاید تو این سایت و درمورد بارداری و مشکلات اونو بعداز بچه و ،، کلا مشکلات خانمها که اینجا مطرح میشه رو بخونه و خانم خودش و بیشتر درک کنه ، 

البته اکه کسایی که فقط باقصد سواستفاده میان رو درنظرنگیریم ،

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
بله شما درست صحبت میکنید  منم منظورم همین جبهه گیری ها هست یکبار خودم بشخصه دیدم ی آقا ی تاپیک ...

والا من ک ترکیه زندگی میکنم کارمم جوریه ک روزانه با پنجاه تا مرد حداقل سروکله میزنم به نظرم دیگه دوره این حرفا تموم شد البته نوع نگرش و ایدلوژی آدما متفاوته