2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من حضور هیچ مردی خوب نیست.هرکسی باید حد و حدود خودش رو بدونه.خب خانومها یه جایی جمع شدن یا برای رفع مشکل یا هم دردی.اگه تو جامعه مردهامون کار خوب داشته باشن وقت نمی کنن همچین سایت زنانه ای بیان.حوصله ریپلای ندارم نظرمو گفتم

نه والا چه اشکال داره سال ۲۰۱۸ از قرن ۲۱ هست ما هنوز گیر آقا خانم و زنونه مردونه هستیم بابا فضانوردا ...

بله شما درست صحبت میکنید 

منم منظورم همین جبهه گیری ها هست یکبار خودم بشخصه دیدم ی آقا ی تاپیک زد خیلی از خانوما درست با ایشون صحبت نکردن و موضع گیری کردن

به نظر من اگه آقایون با رعایت حد و حدود توی نی نی سایت باشن هیچ مشکلی نداره اتفاقا توی بعضی از موضوعات نیاز هست که آقایون شرکت کنن تا خانمشون بهتر بشناسن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

منم کاری به بقیه ندارم و برام مهم نیس ولی برای همسرم دوس ندارم تو این سایت زنانه باشه

من همسر ندارم اگرم داشتم به من مربوط نبود چون صلاح مملکت خویش خسروان دانند.اگه اینجا چیزی به معلوماتش اضافه کنه و چیزه مفیدی یاد بگیره خیلی هم خوبه اما اگه نه وقتشو تلف کرده دراصل.

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
من اصلا متوجه حضورشون نمیشم بشمم مشکلی ندارم  اونایی که مشکل دارنو هم درک نمیکنم

ماشالااااا اصلا بهتون نمیاد ۳۹ باشین البته اگه عکس خودتونه 

ببخشید فضولی کردم🙈🙈🙈🙈

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤