2777
2789
عنوان

آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 159 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خیلی از تاپیک ها اصصصصلا جای آقا نیست و ۹۹ درصد تاپیک های این سایت جوریه که ورود آقایان ممنوع ...  واسه اون یک درصد میاین ؟!!!

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

نه والا چه اشکال داره سال ۲۰۱۸ از قرن ۲۱ هست ما هنوز گیر آقا خانم و زنونه مردونه هستیم بابا فضانوردا زن و مرد میرن باهم فضا اگر ایرانی بودن زنا جدا میرفتن مردا جدا والابخدا بس دیگه این تفکیک جنسیتی

یه مرد بره کارکنه خیلی بهتره تا بیاد نینی سایت

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
فقط اینو میتونم بگم که شوهرم دلش خوشه اینجا جو زنانه هست همین امشب گفت خوشم نمیاد تو نی نی سایت مرد ...

وااای شوهر منم،، بعصی وقتا ک دارم مطالبو میخونم میاد میشینه میخونه😐😐😐😐

خدایا شکرت❤

یه آقا اینجا چیکار داره؟؟بارداری و شیردهی براتون جذابه؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من به شخصه اصلا برام مهم نیست حضور آقایون تو نینی سایت.

منم کاری به بقیه ندارم و برام مهم نیس ولی برای همسرم دوس ندارم تو این سایت زنانه باشه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

با حضورمردا در سایت مخالفم چون...

مردا بطور متوسط، در طول روز با ایجاد مکالمه هایی با محدوده کلماتیِ هزار و پونصد تا دو هزار کلمه،احساسات شون و انتقال میدن و بعد از اون حرف خاصی برای زدن ندارن.یا حداقل لزومی برای اینکه استاتر باشن نمی بینن

ولی زنها از سه هزار تا شش هزار کلمه،احتیاج دارن تا هیجانات طول روزشون و تخلیه کنن.

حالا مردی که یه بخش اعظم روز و سر کاره و کنار همسرش نیست، اینجا هم به عناوین مختلف، بحث و درد دل و مکالمات معمولی و... مشغول صحبت بشه، واقعا چقدر وقت میتونه برای توی خونه بزاره؟

یه مردی که شب اومده خونه و تمام کلماتش و توی محل کار و تاکسی و مکالمات تلفنی و گپ با دوست ها مصرف کرده، اضافشم اومده با زنهای دیگه تو چت خرج کرده، واقعا آخر شب چقدر مشتاق برقراری دیالوگ با همسر خودشه؟

زن خوب، زن بی خیال است.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792