2777
2789
عنوان

دل نوشته

98 بازدید | 11 پست

چقدر غمگینم این روزها گاهی حس میکنم چقدر از کودکیم کمبود آغوش پدرم را دارم دستش رو بگیرم حس کنم مراقبم هست اما نشد دیگر الان که دیگر بزرگ شدم باز هم کمبود دستانه مردی را دارم نوازش ، محبت ... 

هر چه بنویسم کم هست هنوزم کسی دستانم را نگرفته هنوز هم در کودکیم فرو رفتم هنوز هم محتاج محبتم و هنوزم تنهام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدر خيلى خوبه هيچوقت شوهر نميتونه جاى پدر رو پر كنه هيچوقت 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

والا من ک تو بچگی بابام همش کتک میزد ی شب بغلش خابیدم تو خاب لگد زدم بهش پرتم کرد اونطرف.😂😂😂

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
یه جورایی تنهام شوهرمم توجه نداره بهم

امان از شوهر بى عاطفه 😞

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز