2777
2789
عنوان

دزدی😱

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 57 پست
خیلی،توضیح بده توام

ساعت ۱۱:۰۰ شب بود مجبور بودم داروخونه برم موقع برگشت پسری که عاشقم بود رو دیدم انگار همه چیز محیا شده بود وقتی از داروخانه خارج شدم دیدم دوتا پسر صندلی عقب پرایدش نشسته بودند بهم نزدیک شدند حتی در ماشین رو هم باز گذاشته بودند دستشونو دراز کرده بودند تو بغلشون بودم خدا رحم کرد ، یکیشون گفت اعدام میشیم ولش کن و ترسیدند رفتند 

من یه بار گن شدم یه ساعتی طول کشید پیدا شم خدارو شکر گیر ادمهای خوبی افتاده بودم خانومشو صدا زد گفت ...

خداروشکر

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یبار یه ماشینو دوتا اقا اومدن ادرس پرسیدن منم بهشون گفتم گفت سوار میشی بهمون نشون بدی خونه عمومو میخواستن بدونن منم سوار شدم   بچه بودن برف میبارید منم میرقصیدم تو برفا سوار شدم بعد مامانم اومد گفت کجا میری پیاده شوه گفتم میرم خونه عمومو نشونشون بدم   هیچی رفتم خوب بود دزد نبودن راحت میدزیدنم پیاده برگشتم خونه مامانم کلی دعوام کرد بی عقل بودم 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

اها یه بار هم دختر دایی هام داشتن میومدن 

از تهران میخواستن بیان شمال

بعد تو یه مسیر بین شهری سوار یه تاکسی میشن

شانس اوردن یه دختر داییم حواسش جمع بود سه تا بچه هم داشتن

بعد مرده داشت بیراهه میرفت

اینا اینقدر جیغ کشیدن و با کیفشون زدن تو سر مرده مجبور شده بزنه کنار

کلی زدنش وسایلشون برداشتن فرار کردن 😂

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

من خیلی نترس بودم هیچوقت منتظر تاکسی نمیشدم ولی ازون روز انقدر ترسیدم که با آژانس هم جایی برم تا زما ...

منم دقیقاموقع ماشین سوارشدن این حسو دارم

مسیرش همینه     حتمن از پایین پل رفته دور برگردونو برگشته بالا  از رو پل میرفته میت ...

نه اولین بار نبود که میرفتم اون خیابونی که باید پیاده میشدم و رد کرد باز گفتم شاید جلوتر راه داره من بلد نیستم دیگه دیدم خیلی رد شد یه پل هست اونم رد کرد داشتم پیاده هم میشدم بیشعور‌میخواست بهم دست بزنه که خودمو کشیدم کنار معلوم بود عوضی بود

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من بابام پلیس بود و یه گروه رو دستگیر کرده بود کوچیک بودم دم خونمون بودم که یه موتوری اومد منو با طن ...

وای عزیزم ینی سرشغل باباتون باهاتون دشمنی کردن ک توروببرن

من خیلی نترس بودم هیچوقت منتظر تاکسی نمیشدم ولی ازون روز انقدر ترسیدم که با آژانس هم جایی برم تا زما ...

دقیقا من حتی با خانواده هم سوار تاکسی شم می ترسم ، دست خودم نیست ، یه بار آژانس سوار شدم داشتم سکته می کردم 

ساعت ۱۱:۰۰ شب بود مجبور بودم داروخونه برم موقع برگشت پسری که عاشقم بود رو دیدم انگار همه چیز محیا شد ...

😑😑😑وای خداروشکر ک سالمی

فازش معلوم نبود کلا 😂از اون روز به بعد گدا میبینم جیغ و داد میکنم فرار میکنن😂

من اصن ب اینااعتمادی ندارم